Почетна / Рукомет / Репрезентација

СЕЛЕКТОР О ПРИЧАМА ДА ЈЕ ЗБОГ БРАТА НА ФУНКЦИЈИ - Перуничић: Људи свашта причају и увек ће причати

Никада нисам седео на две столице и политика ме не занима, нисам ни у једној странци – наводи селектор рукометаша Србије
ФОТО: Архива Журнала

Како реагујете на приче да сте постављени на место селектора због брата Предрага, државног секретара за спорт?

– Људи свашта причају и увек ће причати, али нико мене не држи у шаци, никада нисам седео на две столице и политика ме не занима, нисам ни у једној странци. Сви знате колико је тешка ситуација у Звезди, Предраг је на таквој позицији каквој јесте, али никада није то искористио. Више сам тешких тренутака доживео него лепих, али ја сам човек који се бори и даје све од себе – каже селектор рукометаша Србије Ненад Перуничић.

Комплетан текст можете да прочитате у броју Спортског журнала за 19. јануар. Уколико желите да се претплатите на електронско издање Журнала кликните ОВДЕ.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

nis
Da imas obraza dao bi ostavku
Миле Мрђеновачки
Хиљаду карактера је мало да се нешто озбиљно каже. Зато ћу бити најкраћи што могу: Човек је крив за оно што ради, али и за оно што није урадио, а по природи посла требао је и морао...На крају сваког циклуса мораш се окренути иза себе и сагледати шта си у датом периоду урадио. Најтеже је схватити где грешиш. Ненаде Перунићићу погрешио си јер си се прихватио посла коме ниси био дорастао. Погрешио си...што су дриги погрешно проценоли да ћеш остварити добар резултат уз решење питања финансирања. Собзиром да је предходни селектор са ултракратким мандатом смењен иако је остварио резултат који је од њега тражен, не разумем како можеш помислити да и поред свега могу да те оставе на том месту... Из твојих изјава, сваљивања кривице само на играче, педагогије у којој ти исти играчи спомињу шамари које треба да им поделиш, на основу тога у каквом си стању оставио Ц: Звезду... треба да напишеш писмени извештај о свом раду... и да потом будеш смењен од оних који су те ту поставили.Спортски поздрав
Bambalici
Evo slika Legendi. Ne zna se komje veci doprinos dao rukometu kada je zavesilo igracku karijeru
Tugomir se javio
Koliko si i kako radio vidi se.Ne moze se sakriti.Kako u reprezentaciji tako i u Zvezdi. Potrebne su samo 2 reči TUŽNO I JADNO.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.