Почетна / Рукомет / Репрезентација

Норвешка у полуфиналу, Словенцима недостаје бод, Мађари кикснули

Одличан меч одиграли су Португалија и Словенија. Иако је улог био огроман, није изостао леп рукомет, а победа је обе екипе водила на корак од пласмана у полуфинале
ФОТО: ЕПА/АНдреа Хилергрен

Тријумф је Словенце водио сигурно у лвалификације за Олимпијске игре, али су они, ипак, отворено почели меч.

Први део игре оба тима су се смењивала у вођству, играли добро и јако, на моменте заиста лепо, а тих тридесет минута је обележиа резултаска клацкалица.

Најпре су Португалци имали два гола випшка, а онда је Словенија са играчем мање постигла три поготка и преокренула. Није дуго требало тиму из земље вина да опет преокрене и на одмор оде са голом предности.

И у другом делу се водила жестока борба, ни једна екипа није успела да напарви осетнију предност, играло се гол за гол, а онда је Словенија у 46.минуту стигла до два гола предности (23:21).

Португалија је тада остала са играчем мање на терену, Ферлин је забележио одбрану, а на другој страни Благотиншек је погодио и тима Љубомира Врањеша је први пут имао три гола предности.

Није прошло много погодио је и Доленец и Змајчеки су водили 22:26, што је била њихова највећа предност на мечу.

Тада су кола Португалаца кренула низбрдо и до краја меча симпатични момци у бордо дресовима нису успели да дођу себи.

Семафор четвртог кола Групе 2 ЕП:
Словенија – Португалија 29:24 (14:15)
Норвешка – Исланд 31:28 (19:12)
Мађарска – Шведска 18:24 (9:10)
Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Pecanje
Jovanovic dao gol posle dugo vremena, mali pamet u glavu. Osluzio si svoju kaznu, pazi na ponašanje da te nebi vise to nikada zadesilo, sto si se poigrava sa tudjim zivotima.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.