Почетна / Рукомет / Репрезентација

Ненадић: Враћам се, ако ме нови селектор позове

Допале су ми се његове изјаве да све селекције, од сениорске до кадетске, треба да играју у истом систему - вели Петар
ФОТО: ЕПА/Мартин Зимер

Петра Ненадића, аса Веспрема, нема у репрезентацији Србије још од Европског првенства у Хрватској 2018. Најбољи играч Европе за прошлу годину у избору ЕХФ, у више наврата, нарочито после 20. места на Европском првенству у јануару, заговарао је идеју страног селектора на клупи Србије. Истовремено, истицао могућност повратка у национални тим за који није играо док је Ненад Перуничић био на селекторској функцији.

По избору Тонија Ђероне логично и питање да ли бисмо поново могли да видимо Петра Ненадића међу Орловима:

- Ако сам у плановима и уклапам се у визију Ђероне, ту сам да помогнем колико могу – каже НенадићЈош нисмо разговарали, не зна се ни кад ће се репрезентација окупљати, с обзиром на тренутну ситуацију око пандемије. Сад је главно да Савез и јавност подрже новог селектора, истрпе неке ствари, јер ништа се не може преко ноћи.

Петар је са Ђероном сарађивао кратко у Барселони пре 13 година, обојица имају позитивна сећања на ту сарадњу.

- Ценим његов рад, размишљање. Допале су ми се његове изјаве да све селекције, од сениорске до кадетске, треба да играју у истом систему. То је сасвим нормално. Исто тако, то што жели да се консултује са нашим тренерима који воде клубове и млађе селекције је за поштовање. Остаје да видимо да ли ће и они то прихватити на такав начин – каже Ненадић.

Коментари11
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

trener
Nenadic ima jedan veliki problem a pitanje je moze li ga ispraviti jer ima 34 godine. Mnogo je sebican i nije igrac kolektiva.Dok nije dosao u Berlin ovaj klub se borio za sam vrh Nemackog rukometa a kada je on stigao i sa njim Berlin je bio 7-mi na kraju prvenstva a on je bio prvi strelac lige.
Boca
Kume vrati se, sve ti je oprošteno
Salter zelja...
Poruci ti sine i ko ce da bude vozac autobusa I ono kao da ti ne trenisras... I da ti spavas kod kuce...
Simpatizer
Uz svo poštovanje igračkih kvaliteta.. pobogu kad igraš za Srbiju zar je bitno ko je selektor.. zato smo tu gde smo..
aca
Djerona ti je uslov da se vratis ? A radi koga nisi hteo ?

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.