Почетна / Рукомет / Широм планете

Данијел Шарић: Шиканиран сам у Србији, а Босна је била најгора одлука

Најбољи голман света и чувар мреже Барселоне са којом је недавно освојио титулу правака Европе, Данијел Шарић дао је прилично шкатљив интервју за престижни рукометни портал „Балкан Хандбал”
ФОТО: РК Металург

Између осталог Шарић је причао о Катару, полуфиналу СП и „судијским намештањима“, али и о Орловима, селекцији Босне и Херцегоцине, Барселони, Карабатићу.... Ипак, једна његова изјава изазвала је праву буру у региону, а ево и о чему се ради.

Свако има лоше процене у животу, тако сам и ја имао. Проценио сам лоше 2009. године играње за БиХ селекцију, лоше сам проценио људе који су тада, а и данас у том Савезу, јер гледају само лични интерес. Моја најгора одлука у животу је била да играм за Босну.

А играње за Србију?

То је специфична прича. Много пута сам био омаловажаван као особа. Пре Олимпијских игара сам стављан и скидан са списка, преко ноћи сам био прецртан, а онда сам петнаест дана био болестан због тога. Србија ми је дала пуно, али сам преживео и доста шиканирања. Само здравом главом и упорношћу сам успео све да преживим.

Коментари12
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Hemicar
Jel to ovaj Saric od Dohe ? Sto se bavite arapima od bosne preko srbije ?!?!
мозак
Волим вас паметне код којих цури на све стане. Збориш мало, али зато глупо!
Da si pa,metniji ne bi bio igrac
Nije ni cudno da ne razumes ... :-))))))
Прикажи још одговора
Ex
Prvo, nije sikaniran, nego je jednostavno bio losiji od ostalih u reprezentaciji, nije izdrzao Tutin pritisak, isto vazi i za njegovog kuma, gorostasa, korektan u napadu, u odbrani je pokusao par puta da uradi nesto, ali... :-) Drugo, taj patriotizam do poslednjeg dinara mi je posebno zanimljiv, treba mu ukinuti tu penziju ako je dobija kojim slucajem... Hvala vam kumovi za sve i samo sto dalje od nas...
istina
Saricu lazes, nije Srbija vec SRJ i DZSiCG. Srbija postoji od 2006 a ti si vec tada bio daleko od svega toga. i nije te niko iz Srbije sikanirao vec Veselin Vujovic iz Crne Gore. Kazi istinu, nemoj da stavljas Srbiju u ono sto joj ne pripada. Kazi da se ne radi o Olimpijadi 2012 vec onoj 1996. godine.
yoni
Jugoslavija nije ni igrala na olimpijadi 1996.
naravno
upoznat@Jako lose stvari je doziveo od gore navedenih zajedno sa Sterbikom, pre svega na EP u Svajcarskoj 2006.
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.