Почетна / Рукомет / Широм планете

Преседан: Рукометашице Будућности играће мушку лигу Црне Горе!

Рукометашице Будућности ће се наредне сезоне такмичити у мушкој конкуренцији Прве Црногорске лиге!
ФОТО: Ројтерс

Подгоричанке су првакиње Европе, али имају велики проблем, јер су практично једини јак тим у земљи, па немају са ким да играју домаће првенство.

Први човек Будућности, Предраг Бошковић је за македонски портал „Спортмедиа” ово и потврдио.

Кад нема квалитетних мечева мора да се нађе начин да екипа остане у форми. Имамо праксу да тернирамо и играмо против мушких екипа, а следеће сезоне би требало да играмо чешће и будемо део лиге. То би било супротно од официјалног система такмичења, а наши резултати се не би рачунали у бодовном салду. Желимо да имамо квалитетније утакмице у односу на ове које имамо на домаћој сцени.

Коментари14
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

nikola 64
budalastina
Kale
Koja ce to fatacina biti.Ima da pljuste optuzbe zbog seksualnog uznemiravanja.Neshvatljivo !
gepard
kuda ide rukomet? pravo u propast sa ovakvim idejama
odje tigar
I ovde lupetas tupavosti.
Odje leopard
A otkud baš čoče da makedonskom sajtu daš intervju? Ima neka tajna veza što bi b dugme otpevalo? Još jedan dokaz da je uspeh plod sistema(-: (-:(-:(-: Al monetarnog.
A-A
Pa one ionako treniraju sa muskom ekipom Lovcena i redovno ih deru sa 6-7 razlike. Ovo je jedina ekipa koja igra pravi muski rukomet kakav volim, zato se i balerine iz drugih timova zale na njihovu igru.
junior
Sredinom sedamdesetih, pokojni Boda Margan tadasnji selektor SFRJ, doveo je zensku reprezentaciju (Nadja Abramovic, Zdenka Leutar, Kaja Iles, Spomenka Vukajlovic, Mira Ognjenovic, Istvanovic, Buba Bukurov i dr.) u Pancevo da odigra trening mec sa juniorima Dinama. Igrali smo 3 x 30 min i pobedili 8 razlike. Trebali smo sutradan da odigramo jos jednu utakmicu, ali je otkazana iz tada nepoznatih razloga. Kasnije smo shvatili, iako juniori bili smo snazniji od devojaka. Ne znam kako ce to da izgleda danas, ali mislim da ce devojkama koristiti igranje muske lige.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.