Почетна / Рукомет / Широм планете

Љубомир Врањеш преузео Веспрем

Нема више никакве дилеме, Љубомир Врањеш је нови тренер Веспрема! Један од најбољих стручњака света ће наредне три године предводити мађарског шампиона.
ФОТО: Н. Неговановић

Веспрем је протеклих неколико месеци обавио разговоре са неколико тренера, али је најконкретнији био да ангажује сјајног Швеђанина.

Љуба Врањеш је од 2010. године на купи Фленсбурга са којим је освојио и Лигу шампиона, а управа немачког клуба је тада продужила уговор са њим до 2020.

Управо је Фленсбург био и највећа препрека кад је Врањеш желео да преузме клупу репрезентације Србије, а нешто касније и Шведске.

Овог пута немачки тим није могао да одоли понуди и Врањешовој жељи, јер се помиње цифра од преко милион евра на рачун обештећења!

Поред Весрпема сјајни тренер ће по свему судећи преузети и репрезентацију Мађарске већ од наредног јуна.

Врањеш је поред сјајног финансијског уговора рекао да је овакву одлуку донео и како би био ближе породици, која живи у Београду.

Кад су амбиције Веспрема у питању ту је илузорно о било чему причати. Мађарски тим по сваку цену жели само титулу првака Европе, која му је прошлог маја измакла иако је имао победу у рукама.

Као могућа замена за Љубу Врањеша на клупи Фленсбурга помиње се селектор репрезентације Норвешке, Кристијан Берге, који је најзаслужнији за прву медаљу ове земље на Светским првенствима. 

Коментари8
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bas nas briga
Čemu sve to kada mi imamo našeg Jožu, koji nas, već sedamnaestu godinu vodi u propast, a mi ipak postojimo. A tu su i njegovi sateliti, pa onda senilni rukometni stručnjaci, koji bi trebali da uživaju u nekadašnjoj slavi, a ne da svojim predlozima podržavaju Jožu. Srbijo, ne daj se.
109
Kada dodje srebrena generacija procvetace srpski,rukomet. To sa Bozom nece ici ali i taj dan ce doci. Polako. Oteracemo za sva vremena iz rukometa perunicice imosale kvazi strucnjake sa kupljenim skolama i politikom iza sebe
100%
U demokratiji smo valjda svi imamo pravo glasa i dajemo ga onom za koga smatramo da zasluzuje. Izgleda da bi neki kad nisu izabrani zeleli da naprimer oduzmu glas strucnjacima, osvajacima mefalja...
banjica
Siguran sam da je kod Madjara presudilo to sto je Vranjes vodio reprezentaciju Srbije na dve utakmice.Neka se spreme Saja,Perke,Cvele...
Narodna...
Obojica su se proveli na mestu selektora kao,ker u bunaru. Sad koji je od njih rasni ne znam.
Fric
Pa Matke je doktor nauka za onog slikara sto ga je nasledio. Jedini posao mu je bio i biti ce mu, trener reprezentacije Srbije.
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.