Почетна / Рукомет / Широм планете

Марија Петровић у Вардару

Још једна Српкиња у македонском шампиону
ФОТО: М. Рашић

Марија Петровић (23) је прексиноћ у родном Нишу одиграла последњи меч у дресу браниоца дупле круне у Србији Бекамента.

Ново одредиште репрезентативног пивотмена је учесник Лиге шампиона и најбољи тим Македоније Вардар.

Настављам каријеру у Скопљу – потврдила је Марија истичући -  Била ми је част и задовољство што сам била део тима из Аранђеловца и драго ми је што сам баш са њима успела да освојим титулу и Куп. Надам се да ћу можда некад да се вратим. Ко зна...

Марија је а трећа Српкиња, уз Андреу Лекић и Сању Дамњановић. Од наредне сезоне Вардару се придружује и бивша репрезентативка Драгана Цвијић.

Петровићева стиже као замена за повређену Андреу Човић коју очекује двомесечна пауза.

Српски кружни нападач треба да помогне Ањи Алтхаус у наредним изазовима који су пред Вардаркама пре свега у Лиги шампиона.

Млада Нишлијка би могла да дебитује у четвртфиналу елитног такмичења.

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Joco
Taman kad čovek pomisli da se situacija stabilizuje iskrsne neka nevolja. I tako stalno neki novi početak i kraj....Zemljo Dembelijo.
trener
Tako je Marija!!! Bezi iz ove ludnice. Zvana Srbija. Srecno! I svi koji mogu.....za njom.
Trener
Bozo promena dont like this
prijatelj
Bravo za Mariju ali mi je i žao što nam igračice mlade odlaze. Mariji puno sreće!
Veteran
Zamena za Covic.. Pa bar je tri puta bolja
Vlada
Zasluzeno.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.