Почетна / Рукомет / Широм планете

Милошевић напустио Букурешт и прешао у Темишвар

Темишвар је већ ангажовао Милоша Орбовића, који је прошле сезоне пружао сјајне партије у Војводини
ФОТО: К. Милошевић

Темишвар је желео у наредној сезони у својим редовима да има једног играча из наше земље. Први пик румунског тима је био Урош Елезовић, некадашњи играч Војводине и репрезентације Србије.

Пошто због повреде рамена до овог трансфера није дошло, челници Темишвара су решили да ангажују Крсту Милошевића, који је претходне три сезоне бранио боје ЋСМ Букурешта. Исксуни бек је некада бранио боје Раднчког, Партизана, Морса, Балингена.

Темишвар је већ ангажовао Милоша Орбовића, који је прошле сезоне пружао сјајне партије у Војводини.

Коментари12
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Milina
Stojcicu daj pare deci sto dugujes,SAMO SLOGA prevara,cetiri igraca uzela pare od Don Stojcica,misle prevarili ostale s u stvari prodali obraz za male pare...
TT
..bote Stojcic!
PoP
Krsto da i filip bude ka ti pa i bolji. Ja sam krsta mi je ujak.
banjica
Igracina.Jedini maler sto se pojavio u ,,vakumu" od sedam-osam godina kako se Cvele nije pojavljivao na rukmetu pa ga nije zapazio.
Milan
Tuzno , ali ISTINITO i to 1/1 !
nema publike jos spava
... hahahaha Belo veselo
Kragujevac
Srecno Krsto ! Zasluzuje reprezentaciju , a sto tamo nije nekase zapita savez i treneri .
Erl ... od P ali PM
Vojvodina je ozbiljnija! hahahaha sa sve ERLOM hahahaha
Erl od Potamišja
Strpite se Kragujevčani, sad kad je izabrao pravu sredinu gde će raditi sa familijom Milošević, ni repka nije daleko. Inače, čujem da je Perov stariji sinak tamo kondicioni trener, Ako je tako smehotres...

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.