Почетна / Рукомет / Широм планете

Макаби одвео Милорада Кривокапића

Војводина је хтела Милорада Кривокапића (34) да уз Серђа Датукашвилија и Уроша Елезовића има искусну и моћну бековску линију

Одличног десног бека, звали су са Блиског истока, француски Сен Рафаел, немачки Бајтингем и Балинген, па и румунски Бакау, али су озбиљношћу „победу“ однели Израелци.

Макаби Ришон Лезион показао је величину, главни спонзор клуба Раул Сруго одрешио је кесу, а председник Јоси Гева дошао је у Букурешт само због бившег репрезентативца Србије и Црне Горе, што је на крају „натерало“ Милорада да прихватио понуду и крене пут Израела.

Макаби из Тел Авива, Бојана Бутулије, преотео је титулу имењаку из Ришон Лезиона, који је круну освајао 13 пута, а Куп Израела десет пута – наводи Слободан Нешков који је трансфер и договорио.

Да поново не би остао без трофеја, а пре свега да би клуб наредне сезоне играо у Лиги шампиона председник је потегао пут Румуније, где је и склопљен посао у једном од израелских ресторана са погледом на град, а потом и прослављен у српској таверни. Тим потезом челници Макабија показали су колико се уздају у Милорада.

Коментари23
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Reg.centar NS
Prepametan si. RK Vojvodina je na prodaji igraca Krste Milosevica zaradila 10.000€. Tvoja potreba da blatis nekoga je jedno. Velicanje menadzera drugo. A cinjenice su trece. Niko nikoga nikome nije oteo a ko je sposoban proceni sam...
markantni menadzer :))))
ovaj nam je kolko se secam i Milosevica uzeo iz ruku ?! zar se nije pisalo da je Krsto u Vojvodini a sad vidim ipak u Rumuniji gde "doticni" uglavnom "odvodi" igrace . Rumunija .... u jeeeeeeee ! ma treba ga malo - kolko se meni cini !!!
Markantni manager 2
Svako se bori za kintu. Nek je ziv i zdrav.
Hemicar
Odes na godisnji , vratis se... Ista prica. Dve price 1.Novosadjani ako dovedu igraca "X" krece pljuvanje. Ako istog igraca "X" otpuste iz kluba isti ljudi isto pljuvanje. Dakle nije bitan "X" bitno je da se napise nesto protiv uprave. Odistinu tesko zakljuciti ko je uvredjena mlada... 2.Zelja igra evro utakmicu. Kragujevac se sprema za Seha ligu. Ali koga to od novinara zanima ? Nikoga. Bitno je koju majicu "delije" perun danas fura i sta danas misli mislilac uz jutarnju kafu. Klub mu u raspadu, igraci koji sumse kleli u delije , sever, crvenu boju i iglom sarali lik trenera na podlaktici tuze klub i sahranjuju ga. A mi ostali pratimo ovde " Kucu velikog Peruna" ... Kada je sledece live ukljucenje ?
Vredi znati ... citaj dalje ;)
Vredi znati ... pametno pokusati da zamaskiras gresku a ne komentarom na web sajtu zurnala :) uprava vojvodine je sou ... - pred nosom im je bio ! Imali su Eezovica koji ga je nagovarao tri nedelje , ... no ipak - stgle su kasete :) sou ...
Kmeeee kmeeee
Ala si dobio po usima rodjoooo :-))))) A bas si ono hteo da budes gotivan lik:-) Ajd sad pokupi krpice i na ruckic kod mame
@TEZE
Nema ? Moguće, zato sto si uobrazeni naduvenko ... Pametnjakovic kao i 99% ovde prisutnih danguba. Dnevno udjem par puta na sajt kao novianar da vidim informacije o rukometu - a vidim gomilu takvih kao ti naduvenko, sto sve znaju, sve umeju, licno su videli, licno znaju, predsednika kluba oslovljavaju sa nadimkom koji covek nikad nije imao... a kada mu saopstis PRAVE CINJENICE ? Onda danguba podvije rep, pogled u zemlju i busija uvredjenog naduvenka koji je krenuo da pomazi psa a pas je zarezao ... i to "opusteno" je isto terminologija ulicnog BGD slenga. Srami se .
Прикажи још одговора
Vredi znati kada prestati
Dobar igrac. Bio. Stigle kasete pa NS odustao...
PetaRKa
Ja sam vise za blueray ... I hardcore ... Folder.
Hmmm
Steta pa se ti nista ne pitas... Inace bi Vesprem bio devastiran na Klisi , zar ne?
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.