Почетна / Рукомет / Широм планете

Жарко Шешум у Кадетену

Капитен репрезентације Србије Жарко Шешум је одлучио да напусти Бундеслигу после девет одличних сезона. Искусни бек ће се од лета 2019. године преселити у Швајцарску, где ће бранити боје Кадетен Шафхаузена
ФОТО: М. Рашић

Овај Бачкопаланчанин је наводно договорио сарадњу са швајцарским тимом на три године, а како ствар стоје, ту ће и завршити каријеру.

Искусни средњи бек немачког Гепингена 2014. године стигао је у клуб са којим је освојио два пехара ЕХФ Купа (2016 и 2017).

Дугогодишњи српски репрезентативац који је за државни тим на великим такмичењима дебитовао 2009. године на Светском првенству у Хрватској, играо је за Рајн Некар Левен (2010-2014) после епизоде у Веспрему (2007-2010) који му је био прва станица у иностранству после одрастања у бачкопаланачком Синтелону.

Коментари17
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Savke
Moj igrač
ketozica
Ja nigde nisam sreo ovoliko zlih i neprijateljskih komentara, koliko ih ima u kompletnoj rukometnoj kategoriji na zurnal.rs . Vesti iz evrope niko i ne otvara, a vesti iz domace lige pune pljuvacine omalovazavanja igraca itd itd. Ti momci daju sve od sebe, pokusavaju da zarade neki novac od onoga sto vole, a vi ih komentarisete i podsmevate. Svako je kvalitet za sebe, i shodno tome izgradio je karijeru kakvu je zasluzio. Sve najbolje Sele, ti si strasan momak i dobar igrac, i samo mlati pare dokle god mozes, a ostali, izadjite istrcite prvo 5km, pa kad vam dusa bude u nosu, razmislite sta ce te posle toga da napisete. Sportski pozdrav
полиестер
...рече човек који је на свим вестима од почетне до микса, и наравно, све зна и паметује као да је са Сорбоне!!!
Antilegenda
Bravo ketozice, svaka ti je na mestu. Ludi ljudi, ne znaju ni šta govore, a vređaju koga dohvate.
Rukometas
Sjajan covek i sposrtista .Lea karijera i veoma zahvalan igrac
Beograd
Srecno Sele a mnogi bi samo mogli da pozele tvoju karijeru
Mile
Sve najbolje sjajan igrac i covek.
Ako se neko seca
...da sam posle Lowena rekao smer kretanja karijere ovog igraca. Nakon Kadetena, sledi Katar, Izrael i tu se prica zavrsava. Igrac od kog se mnogo ocekivalo, ali je negde doslo do problema. Ocigledno, liderstvo koje je imao u mladjim kategorijama nije moglo biti prevazidjeno i suocenje sa stvarnoscu da nije glavni i najbolji kao i sto nije, je umnogome uticalo na to da je postao to sto je postao tj na zalost, skoro pa beskoristan igrac.
Marko
Majstore, a koju si ti činjenicu izneo? Po tebi ispada da je Sesum u Sintelonu bio na vrhuncu karijere a svaki dalji potez mu je bio pad u karijeri... strasno kako ti razmisljas! Ja ni jednog momenta nisam govorio o finansijama. Sesum je u Sinelonu mogao biti glavni igrac, vodja...naravno kad je presao u veci klub, tamo se trebao izboriti za isti takav status...da li jeste ili nije, to je vec diskutabilno! Decko, ne rzumem te zasto se upustas u takvu analizu i pricu ... kad ne razumes.. a sada sve vise ne razumem ni sebe zasto gubim vreme na pokusaju da ti na fin nacin kazem da lupetas! Ajd uzdravlje
Ako se neko seca
Lowen@ Naravno i niko ne spori da je pun kao brod. Upravo sam i pokusao da objasnim da to nije jedinica mere za odredjivanje kvaliteta karijere. Ali dobro, razumem, Srbija i sve se gleda kroz novac. Ne, ja nisam pun kao brod, na zalost.
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.