Почетна / Рукомет / Широм планете

Алем Тоскић сео на клупу и преузео мађарски Чурго

После Момира Илића (Веспрем) и Далибора Чутуре (Фосћани) још један сребрни Орао из Београда 2012. почиње, после успешне играчке да гради тренерску
ФОТО: РК Чурго

Алем Тоскић је сео на клупу мађарског Чурга после оставке Јожефа Бенчеа.

Прошле сезоне пети тим мађарског шампионата имао је врло лош старт сезоне, а пораз од Ђунђуша је изнудио и одлазак тренера који је тим преузео пре две године и са којим је чак играо завршни турнир Купа Мађарске.

Некадашњи пивотмен Фиделинке, Партизана, Цеља, Копра, Вардара предводио је тим против Ваца.

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dodatak informacije
Ilic dogodine trener u Bundes ligi a ako bog da Stojkovic ce od juna biti trener Zvezde, Prodanovic gensek Vojvodine.Nikcevic je zavrsio Master coach u Spaniji.Manojlovic ce biti predsenik Zvezde.Cutura vec radi kao trener u Rumuniji. Srebrni orlovi dolaze a Boza i legende odlaze.
Dodatak na repete
Da pojasnimo da je sa svima njima djukic u sportsko ili biznis poslu
Nada
Samo napred, još Nikčević od starijih , Vuckovic i Manojlovic su već tu, brzo će i lako Šešum i Beljanski koji već podržavaju Lavove pa ostali i sto pre da se uključite u srpski rukomet da se rešimo ovih bronzanih uništitelja iz prošlog veka. Deset godina iz Zvezde nije izašao igrač zbog Butulije i Peruničića, Jovanovic urnisao već pet klubova, Škrbić savez a Perunicic sve zajedno. Zbog plate. Tragično.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.