Почетна / Рукомет / Супер лига

РК Партизан са осигурањем улази заједно у нову сезону

- Прави пријатељи се препознају у тешким временима. У доба глобалне кризе, наш нови партнер нам олакшава функционисање, што је јасан показатељ жеље да се помогне развоју спорта. Као што знамо, рукомет није профитабилан спорт и ово улагање се може посматрати и као друштвено одговорно деловање - изјавио Жељко Перкунић
ФОТО: Фејсбук/РК Партизан

Рукометни клуб Партизан у новој сезони 2020/21 као спонзора имаће реномирану компанију за осигурање, саопштили су данас црно-бели.

- Прави пријатељи се препознају у тешким временима. У доба глобалне кризе, осигурање постаје наш партнер и на тај начин нам олакшава функционисање, што је јасан показатељ жеље да се помогне развоју спорта. Као што знамо, рукомет није профитабилан спорт и ово улагање се може посматрати и као друштвено одговорно деловање - изјавио Жељко Перкунић, председник РК Партизан. - Желео бих да се овом приликом захвалим и компанији Глобос осигурање и председнику КК Партизан Остоји Мијаиловићу, који се налази на челу пословног система у оквиру којег ово осигурање функционише. Уверен сам да је ово само почетак дугорочне и успешне сарадње - закључио је Перкунић.

Коментари7
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

sigurno je samo osigurano :-)))))
Dugovanja su sada osigurana
Steva
Svaki dinar ulozen u rukomet je dobrodosao.
Sz
Mora rukomet da se vrati na stare staze!
Trener
Svako iole normalan i koji voli rukomet će pihvaliti ovu vest! Posle dužeg vremena dolazak jednog takvog sponzora! Bravo za Partizan i da se uključi u borbu za sve trofeje!
Jna
Trener 20.000e igraci za kikiriki
Прикажи још одговора
Zuluf
Moze da unapredi i vracanje dugova.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.