Почетна / Рукомет / Супер лига

Нови капитен Партизана Мићић: Почаствован сам, поготово кад видим какве биографије имају оји саиграчи

– Потрудићу се да то изнесем на најбољи начин, као и моји претходници – обећава овај успешни студент ФОН-а.
ФОТО: В. Марковић

Свашта нешто ново у Партизану пред старт сезоне, од дизајна дресова, два важна спонзора, повратка двојице искусних играча, Ивана Димитријевића и Страхиње Милића, до новог капитена.

Та увек важна улога, овога пута поверена је Ивану Мићићу који траку наслеђује од Немање Живковића од летос члана Словењ Градеца.

Окретни пивотмен црно-белих деби у новој улози имаће за викенд на завршном турниру националног купа у Зрењанину.

Црно-бели у полуфиналу (субота, 17 часова) копља укрштају са Динамом, док ће два сата касније битку за финале водити бранилац трофеја Војводина и Металопластика.

Биће то прве такмичарске утакмице после пола године паузе изазване панедмијом коронавируса.

Без обзира на то што су у паузи доста изменили састав, Панчевци су и даље јако озбиљна и добро вођена екипа. Главни адути су играчи са највише искуства, Урош Митровић и Ненад Вучковић. Прва утакмица такмичарског карактера и одмах тако важна. Међутим, то је јако лепа прилика за подвиг. Уверен сам да се екипа укомпоновала током припремног периода и да, уз огромно искуство старијих играча и енергију и жељу млађих, имамо добре шансе да освојимо трофеј – оптимиста је Мићић.

Бити капитен Партизана са 20 година носи и бреме одговорности, али је и изузетна част за младог играча:

Као дете Партизана сам срећан и почаствован што је капитенска трака припала мени, поготово имајући у виду ко су неки од мојих саиграча и какве биографије имају иза себе. Потрудићу се да то изнесем на најбољи начин, као и моји претходници – обећава овај успешни студент ФОН-а.

Коментари19
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Karlo Veliki
Predsednika RK Partizan Perkunica, licno poznajem....Njemu je Partizan krvna grupa..To sto komentari pominju "trenera", ne verujem da se odigrava u reziji predsdnika Zeljka.
Pedagog
Druze Izadji napolje
Izadji napoljeee
Normalna stvar da je Hercegovca imao punu podršku sudija kad su u ekipi sudijski par Radaković-Bakmaz...
interes
Ako neko ko vodi rukomet treba da ostvari svoj interes onda ne postoji sukob interesa. Inače u svim drugim situacijama važi od slučaja do slučaja. Naročito ko je nepodoban (podobnost se utvrđuje po regionima) onda za njega OBAVEZNO VAŽI sukob interesa sve do skupštine stanara.
Oo
Sramota je što su ovi penzioneri ušli.
Прикажи још одговора
To je taj Dinamo
I dalje mu igraju matorci, a deca mu čame na klupi vade im prosek da ne budu matora ekipa. Dinamo upropastio dosta mladih igrača, pa sad hoće još!?
cica
Ko ce nastaviti ligu ? Pusteni su da igraju , ali nece imati ko . Svaki igrac prevaren .
Pedagog
Kako te nije sramota, pusti ljude da igraju rukomet, ko te podplatio da pises te komentare, stidi se ti a ne posteni Hercegovac.
Прикажи још одговора
Igrač utakmice
BRAVO za Partizan i novog kapitena! Mićko je DESETKA, nagrada za sve što je pokazao van i na terenu stigla je u vidu kapitenske trake! Kup je naš!
zuluf
dogodine u kupu
Kup
Dogodine sigurno...

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.