Почетна / Рукомет / Супер лига

Кaћани се растали са тренером Рудићем

Велико појачање Југовић је добио доласком искусног голмана Владимира Абаџића
ФОТО: В. Марковић

Каћани и Божо Рудић су се, ипак, разишли пре почетка сезоне у Супер Б лиги (10. октобар). Без обзира на неуспех у баражу за пласман у Аркус лигу, Управни одбор Југовића је протекле недеље дао пуну подршку стручном штабу, али Рудић који се летос вратио у каћки тим из Катара, није остао за кормилом.

Поред Рудића који је и део највећег успеха каћког рукомета (освајања Челенџ купа) клуб су напустили Александар Стојановић, Бранко Карановић, као и Никола Богојевић, који се придружио Црвеној звезди.

Ипак, велико појачање добили су доласком искусног Владимира Абаџића својевремено голмана Таркета, Партизана, Војводине, Вардара, Гетеборга и Спартака.

Коментари8
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ns
Sto ne postave mladjeg Mirkovica za trenera.
giga
Orezivac voca Milovanovic za trenera . On je najveci teoreticar rukometa juzno backog okruga . Veliki znalac .
Terasa
Sta kaze Biljana?
lepak
Da ima obraza otišao bi sam. I Duća takođe, ali neće dok kaplje. Maske su pale, nema vajde od praznih priča i prodavanja magle, rezultati su merilo. A njegovi rezultati kao trenera i člana uprave su ne nula, nego minus. Rasterali kaćku decu. Prve godine kad su preuzeli klub zamalo da ispadnu iz B lige, ove ih ne uvede u supericu, a tim za minimum plej of. Nakupovali igrača ko cela Arkus liga. Jednostavno, nit' rada, nit' planiranja, totalni dilentatizam.
Jaric T Zivadin
A sta je to "dilentatizam"?
Novinari
Prvo sto kasnite barem nedelju dana sa ovom objavom, jos jedna mala ispravka! Brat Stanko mu je igrao u Vojvodini ne, on.. Malo profesionalnije radite svoj posao za koji ste placeni.Pozdrav

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.