Почетна / Рукомет / Супер лига

НИШЛИЈЕ СЕ ПОЈАЧАЛЕ ЗА НАСТАВАК СЕЗОНЕ: Вратио се Миловановић

Искусни бек поново у табору Железничара
ФОТО: РК Железничар

Железничар је силовито кренуо у овој сезони, нишки тим је играо добро у првом делу, а у наставак првенства улази са још јачим и бољим тимом.

У дворану Чаир се вратио искусни бек Немања Миловановић, који је полусезону провео у грчком Олимпијакосу, а уговор са Нишлијама је потписао до краја ове сезоне. 

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

....
A vest da je Kljajic pojacanje Crvenke u ovom delu sezone, to nista? Ortak Babic nije mogao nista da zavrsi za Plastiku.
...
babic jedva sacuvao sebe u MP
hop-cup
Kljajić? Pojačanje? Opstanak, teško!
Srednjebanatski brica
Ovaj momak ne ume više od dva rukometna elementa sa loptom da uradi. Lepo ukrašena kancelarija, vidi se poznavanje modernih trendova u enterijeru. Bravo za UPPRovce.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.