Почетна / Рукомет / Супер лига

ШАМПИОНСКИ: Новосађани сломили Чивију у Шапцу (ВИДЕО)

Дерби лишен сваке неизвесности
ФОТО: РК Војводина

Металопластика - Војводина  20:26 (10:14)

Шабац – Сала Гимназије. Играно без присуства гледалаца. Судије: Боричић и Марковић (Београд). Седмерци: Металопластика 1 (1), Војводина 7 (6). Искључења: Металопластика 14, Војводина 12 минута.

МЕТАЛОПЛАСТИКА: Додић 2, Воркапић 3, Јевтић, Писарић 3 (1), Срдановић 2, Миловановић, Бомаштар (10 одбрана, седмерац), Антонијевић, Иванић 2, Радисављевић, Ђукић 4, Митровић 1, Бабић, Тодоровић 1, Брајовић 2, Дошен.

ВОЈВОДИНА: Куртеш, Милић 1, Мирковић, Прибак 4, Вуковљак, Веркић 1 (11 одбрана), Миљковић, Миленковић 2, Арсенић, Рађеновић, Ратковић 2, Томић 4, Станковић 2, Николић 2, Шотић 7 (6), Бабић 1.

Играч утакмице: Светислав Веркић (Војводина)

Семафор: 1:4 (10), 2:6 (14), 5:7 (19), 8:9 (24), 9:13 (29), 10:16 (37), 14:17 (41), 16:19 (48), 18:24 (57).

 

Новосађани су сломили Чивију – 26:20 (14:10). Дуел лишен неизвесности, Војводина је рутински контролисала све од почетка до краја не дозволивши ни једног тренутка Шапчанима, осим једном у првом полувремену, када су дошли на 8:9, да припрете у овом мечу.

Искуство Прибака, Веркића, добра одбрана и улазак у меч, одвели су Војводину на 6:2 у непуних петнаестак минута игре.

Деловали су Новосађани конкретније све време, мало попустили на уласку у завршницу полувремена, када је Ђукић искористио прилику да доведе свој тим на само гол заостатка.

Врло брзо се тим Бориса Ројевића вратио у ритам, оставивши ривала у другом делу скоро седам минута без поготка, разиграли су се Томић, Николић и остали, Веркић покупио све што је требало.

Много промашених зицера, техничких грешака, домаћих, потом и излазак искусног Луке Митровића и Воркапића (пожалили се на повреде), одвели су Шапчане у пораз, а Војводину која је сад побегла на четири бода предности корак ближе новој титули.

Коментари14
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Marko NS
Svaka vama cast ali pokazite u Evropi da vredite,realno nasa liga i nije neko merilo...
ja
Nisi iz NS i nisi Marko Ljubi brat
Bcs Šabac
Čak je i Zagreb posle 13 poraza pobedio u Šapcu.
Slava
Steta sto Krasavac i Šijan nisu mogli da brane.Povredjeni...
Pakao
Kakva paklena želja, fanatizam za duboki naklon! Sa dva tri pojačanja mogu i sa većinom evropskih ekipa! Svaki napad bukvalno stuže odbranom, još je lepše bilo protiv Motora! Zaista sjajna ekipa i rukomet koji prezentiraju!
Rex
Najbolji su mi komentari bili da neće Vojvodina ove godine da bude šampion. To su mogli da izjave samo oni bez mozga.
Mige
Gde su sad oni kometari da Voša nece uzeti titulu te ovaj ce te onaj ce ? Metaloplastici zelim sve najbolje posle moje Voše taj klub najvise cenim.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.