Почетна / Рукомет / Супер лига

Рукометаши Војводине осми пут узастопно шампиони Србије

Војводина је освојила девету шампионску титулу у историји и на врху вечне листе изједначила са Црвеном звездом и Партизаном
ФОТО: rkv.rs

Рукометаши Војводине освојили су данас осму узастопну титулу првака Србије, нако што су победили директног ривала за титулу Партизан резултатом 28:20 и два кола пре краја потврдили наслов првака.

Најефикаснији код Војводине био је Дарко Миленковић са девет голова, Младен Шотић је забележио седам, а Немања Ратковић и Александар Бабић по три. Искусни Светислав Веркић уписао је девет одбрана.

Код црно-белих Стефан Петрић је постигао четири поготка, а Лука Драговић, Алекса Гудурић и Иван Димитријевић по три.

Војводина је освојила девету шампионску титулу у историји и на врху вечне листе изједначила са Црвеном звездом и Партизаном.

Из Аркус лиге испала су два најслабија тима, седмопласирана Кикинда са 13 и Црвенка на последњем, осмом месту са осам бодова.

 

Коментари38
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Roki
Srpski rukomet je baš u bednoj situaciji. Vojvodina slavi titulu. Čega titulu? Lige rekrativaca ili veterana. Tri igrača prve postave imaju 120 godina. Van Srbije igraš samo SEHA Ligu koja je neobavezno takmičenje, koje me podseća na Turnir Mimoze u HN ili TV turnir u Doboju. Od ozbiljnih igrača manje od 25 godina imaju samo Nikolić, Vorkapić i Perić. U Rudaru je najbolji igrač Tica. Blizu 40 godina. U Želji Stojanović opet blizu 40.Zlatanović Gemaljević Vučković su okosnice svojih timova. I šta onda slavite? Smešna je priča, ali naš rukomet je jako nisko, svetlosnu godinu udaljen od Slovenije Hrvatske i Makedonije koje su opet svetlosnu godinu iza Španije Francuske Nemačke i skandinavskih zemalja. Nama je čak i Rumunija teško dostižna...
Sve...
...je bilo pošteno i regularno, čestitke svim klubovima!!! Hahahahahaaaa
A sad adio
Dinamu nema pomoći vreme je za promene i dati šansu mlađima, a penzioneri u penziju zasluzili su. Jer njihovo nezadovoljstvo i frustraciju treba da okrenu prema samim sebi a, jer su oni naj zaslužniji što je Dinamo tu gde jeste na samom dnu play of-a.
firga
Nikad ništa... Neće biti promena... Suštinskih...Promeniće se trener, stići će neki novi član uprave, nekoliko novih (isluženih) igrača, a ostaće oni koji ne znaju da rade. Prognoza za sledeću sezonu: od 3 do 5 mesta...
Jordo
Akime promeni sefa strucnog staba. Djuka te je kostao otkaza. 3-2-1 zona i sve sto te je savetovao, dovelo je Dinamo do najgore sezone u zadnjih 5 godina. Znam da si navikao da budes pomocnik, ali vidis da je Djuka jak samo na recima, na delima slabo...
Marko NS
Titula u Superligi i nije neko merilo,pokazite se vi u Evropi...
Marko NS
Koje spektakl utakmice?...Obidji malo region pa vidi sta je spektakl kad god igraju Segedin ,Vesprem,Vardar,Zagreb,Celje... Kakvu oni publiku imaju,a sta imamo mi osim Titule? Gde su oni a gde smo mi i nas rukomet?
Marko NS
Kazem da pogledas malo oko sebe i vidis kakav se rukomet igra u susednim drzavama...Ako si iz Kikinde idi do Madjarske,pa pogledaj Segedin ili Vesprem,a mozes da se setis i Vardara iz Skopja.Moj komentar uopste nije pakostan nego dobronameran jer niko ne moze da me ubedi da i moja Vojvodina ne moze da bude konkurent gore pomenutim klubovima...
Прикажи још одговора
???
Treba malo napisati o plej autu.Kako je samo Samot odigrao majstorski.Sledece godine napad na vrh.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.