Почетна / Рукомет / Супер лига

ШАМПИОН ОСТАО БЕЗ ГОЛМАНА - Један Лука у Бешикташу, други у Шћећину

Поуздани чувар мреже други пут у каријери напушта Војводину
ФОТО: Аркус лига

Лука Арсенић ће овог лета, други пут у каријери, напустити Војводину.

После Француске, ново инострано искуство поуздани чувар мреже стицаће у Пољској, у Шћећину.

- Договорили смо двогодишњу сарадњу  - потврђује Лука који је са Новосађанима пре неколико дана прославио своју шесту титулу.

- Било би и седам вероватно да нас корона прошле године није прекинула. Одлична сезона је иза нас, три трофеја...

Код Луке је све у знаку броја два када су клупски ангажмани у последње време у питању, у првом боравку у иностранству две године је био члан француског Каен Викинга, потом се вратио у Војводину и провео исто толико времена, сада га чека нова прича у Пољској.

 А, како се осећа по другом одласку из Новог Сада?

- Прошли пут је било много емотивније, рекао бих,  јер је и Никола (млађи брат) одлазио у исто време.

Металопластика ће овог лета остати без још једне ведете. После Вукашина Воркапића чији трансфер у Иври је већ одавно обелодањен, клуб напушта и зимско појачање, Лука Митровић (34).

Играч који је искуством шабачком саставу донео стабилност и сигурност, али није успео и да са Металопластиком стигне до неког трофеја (играли финале купа и освојили треће место у плеј –офу) , поново иде у иностранство. Овога пута договор је постигнут са Бешикташом.

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bob
Ništa negativno ne mislim, ali kakva je naša super liga i kvalitet iste kad naši igrači napuste prvaka države i pređu, eto kao u ovom slučaju u Šćećin. Nisam ni znao za ovaj klub. To je onako baš pokazatelj gde je naš rukomet, kakvi su stručni kadrovi, kvalitet lige i sve vezano za ovaj sport A nekad smo bili sila...
Vosa…
imaju treceg sada drugog golmana klinac je bomba
Trener
Veliki kiks celnika Vojvodine! Svojim partijama u poslednje dve sezone a i pre toga ,apsolutno je zasluzio da grade buducnost na njemu. Izbor Rojevica je bio vremesni Verkic. Vreme ce pokazati koliko su pogresili. Srecno Arsenicu u novom klubu i nemoj zuriti nazad!
anesteziolog
ma jok trebali su da ga zadrze do 85 godine … Arsa je dobar momak i uvek moze nazad u svoj klub
Ranja
Što idu kada je ovde lepo. Novo rukovdstvo, sve pod konac, lova do krova , ma milina a oni odlaze. Ma zasto bre ljudi, jer vi čujete šta odgovorni u RSS kažu. OstJTE OVDE!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.