Почетна / Рукомет / Супер лига

Бошковић: Док је оваквих људи нема нама рукомета у Србији

Тренер Бекамента Саша Бошковић разочаран арбитрима, савезом и Аркус лигом
ФОТО: arkus liga

Дерби између Бекамента и Јагодине завршен је победом шампионки и то после великог преокрета. Аранђеловчанке су имале током читавог меча све у својим рукама, водиле и до четири, пет голова, али су у наставку пале, што је искусни тим Јагодине знао да искористи и на крају стигне до тесне, али вредне победе (29:28).

Међутим, неколико дана после овог меча, ситуација у тиму Бекамента се не смирује, јер су у овом клубу из града под Букуљом огорчени на судијски пар АнтићЈаковљевић.

Тренер Аранђеловчанки, Саша Бошковић је био оштар и није бирао речи кад је коментарисао дешавања на терену, пре свега она судијска.

- Нема нама рукомета у Србији. Можемо ми и Јагодина да играмо добро колико хоћемо, док је оваквих људи нема рукомета. Могу да кажем да смо ми победили, то што нам неко не да, ту смо немоћни. Не знам зашто тако раде. Био је шеф судија на утакмици, писао је нешто, па ћемо видети шта ће да им да – рекао је Бошковић.

Некадашњи селектор женске репрезентације Србије је потом додао:

- То је све срамотно, хоће да нам отерају спонзора. Свака фирма, спонзор нам треба у рукомету. Обе екипе заслужују боље суђење него што је ово било. Нисмо ми Ђер да издржимо да нам неко узме толико лопти.

Потом је Бошковић „поткачио“ и РСС.

- Ово је питање за РСС и АРКУС, зашто је то тако. Није добро за рукомет. Ништа не значи ни што смо клуб што имамо 150 девојчица, што смо били на Сајму спорта. Ко ће да се бави рукометом кад види ово? Нека се питају челници РСС и АРКУС чему ово.

Коментари14
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Napster
"Gospodine" Sajo, Svoje greske i neuspehe, najlakse je, kao i uvek, svaljivati na druuge,u fazonu "Nisam ja kriv,svi drugi jesu". Izgubili ste, iskljucivo zbog tebe... Samo se seti situacije, ko ti je igrao, kad si imao 2 igraca manje i kako nisi vadio golmana...Onom ko zna i ko je gledao, zna o cemu pricam. 150 devojcica, "gospodine", NIJE TVOJA zasluga, ni najmanje...To su Maja, Zvonko, Zika i njihov rad i trud. Budi makar, jednom gospodin, kad izgubi. Cestitas, analiziras i ne ponovis isto. NAJLAKSE, je svaljivati na druge...
Nikola Tesla
Sajo, molim te ne morališi. Seti se kad si bio treener u Sapcu kako si sa Medicinarom sudjenje imao.... Ko ti je kroz karijeru bodove donosio.... ko je osvajao titule i ko te ostavljao u ligi. Mozda si ti zaboravio, ali ima nas koji pamtimo.
Rukometasica
Ajmo odpocetka.Kad si vodio Srbiju i kad su ti sudije pomagale da uzmes medalju sve je bilo ok.Kad si povuko Suland za dres i tada je sve bilo ok.A sad kad vodis pet i ne znas da sacuvas prednos krive ti sudije.Nisam na strani sudija,to je posebna prica.Rukomet propada jer su takvi ko ti treneri,pola treninga igras stative a drugu polovinu ne znas sta da radis.Nema ni jedne mladje igracice da igra da si je nesto naucio e to je tuga.Rukomet je davno propao zbog takvih ko ti i tesko mu ima spasa zato pusti sudije i radi nesto na treningu.
Objektivni
Golfer ne nerviraj se , kad je sve istina što kažu Boki i Rukometašica. A za Hrvaticei Mađarice, pa tada je suđenje bilo objektivno i one nisu dobijale kao mi u BG (setite se vaterpola i protesta Hrvata, onda Crnogoraca i one krađe u BG na finalu EP (posle toga Janović ide prerano u penziju). A tek gola Ronalda, sve su to činjenice koje govore kako se sudi u BG. MI ništa nismo osvojili van BG, osim sjejnih vaterpolista i odbojkašica.
Golfer
Pa upravo tom pričom o sudijama pljuje se medalja. Posebno sto na pitanje tačno koje utakmice koje odluke izbegne se odgovor. Naravno da nije bilo pomoći. Moćnije su madjarice i hrvatice pa ne osvojiše odmah sledeće kao domaćini ništa. A posebno je smešno sto konkretan dogadjaj naše lige koristite za to. Da je Čkalja trener Bekamenta to nije bitno ovde nego da li je to istina ili ne. Pa godinama smo ovde citali pljuvačnih na medalje i savez i sudije a već godinama posle toga sve super a i dalje ne valjaju ondašnje medalje ondašnji savez i sudije i ondašnje igračice i igrači. Vladate već godinama postavljate smenjujete odredjujete ko igra pa sredite vi sudije i osvojite medalju.
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.