Почетна / Рукомет / Супер лига

ШАМПИОН БЕЗ ПИВОТА - Ратковић одабрао Минаур

Стамени пивотмен ће наставити традицију одлазака Вошиних рукометаша у Румунију
ФОТО: Сеха лига

Док Војводина слави јубиларну 10 шампионску круну, девету узастопно, потврђен је још један одлазак из дома шампиона овог лета.

За Јовицом Николићем који ће се на лето придружити бундеслигашу Вецлару, у печалбарске воде отиснуће се и Немања Ратковић (25).

Стамени пивотмен ће наставити традицију одлазака Вошиних рукометаша у Румунију - договорио је трогодишњу сарадњу са Минаур Баја Мареом, тимом који је избацио Партизан у 1/16 финала ЕХФ купа и чије боје брани повремени репрезентативац Стефан Вујић.

5 сезона провео је Немања Ратковић на Сланој бари

4 титуле шампиона Србије освојио је са Војводином стамени пивот

3 године верности румунском клубу потписао је Ратковић

Ратковић приводи крају пету сезону у новосадском клубу са којим је освојио већ четири шампионске круне, уз два купа, а на 22 утакмице колико је одиграо ове сезоне у домаћем шампионату постигао је 53 гола. Био је и на ширем списку селектора Тонија Ђероне, а прошао је и кроз млађе репрезентативне категорије.

Истовремено је кроз СЕХА лигу стицао искуство у окршајима са неким од најбољих тимова Европе, а преостало је још да одигра три меча у дресу Војводине, колико је и остало до краја плеј – офа у Аркус лиги где његови Новосађани играју против Дубочице у гостима, потом дочекују Динамо, да би сезону завршили гостовањем у Аранђеловцу, Шамоту крајем маја.

Коментари11
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Jugo VIC
Stanje u Vojvodini katastrofalno duguje se 1,5 plata . Partizan ima dug iz sezone 2011 ali to nema veze Zvezda ima 4 kluba sa dugovima MrK OrK OsRK Kragujevac gasio klub pa iz beton lige Zelja ima dug 2 godine ali 1,5 plata je toliki problem da Verkic za vreme prvenstva ne trenura nego vuce za rukav izgovremeno Velju i Peruna da ga uzmu kao perspektivnog 41/42 godisnjeg igraca.
Marko nS
Znači krenulo je...Opet ćemo u Evropi biti"kanta za napucavanje"...
Ekonomista
Stanje u Vojvodini je katastrofalno i naravno da igraci beze u bolje i bogatije klubove! Inace Vojvodina tacno duguje 1,5 platu sto je nevidjena situacija za naš rukomet! Sremcu puno srece u nastavku karijere a Rumunija je miljams daleko u klipskom rukomete u odnosu na Srbiju!
PROFESOR
Iz ""Jugovića" je otišao u "Vojvodinu," i sem sirove snage ne poseduje neke veće rukometne veštine, Rogan je vraćen sa pozajmice iz "Jugovića ", fantastičan igrač, i naravno da Sremac nema više šta da traži u Voši. Rumunska liga je neuporedivo jača od Srpske, neke veće pare neće zaraditi, ali igrati za višestrukog šampiona za 1000 evra i to kad dobijete platu nema svrhe. Sremac, srećno u Rumuniji u nastavku karijere.
Maxy95
Jače prvenstvo, u Rumuniji možeš da dobiješ 3000 evra mesečno, ne racunam Dijamo iz Bukurešta. Eto, to je danas srpaki rukomet. Opet je volje nego da igra u Voši za 1.000, koje i ne dobija redovno.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.