Почетна / Рукомет / Супер лига

БИТКА ЗА ДРУГО МЕСТО - Партизан славио у Крагујевцу

Од старта утакмице Партизан је имао иницијативу и вођство
ФОТО: Aркус лига

Раднички - Партизан 30:35 (14:17)

Крагујевац – Дворана: Језеро. Седмерци: Раднички 5 (4), Партизан 5 (5). Искључења: Раднички 4, Партизан 16 минута.

РАДНИЧКИ: Продановић 4, Давидић 6, Мутавџић, Добросављевић, Ксалаовић, Петровић, Баруџић 6, Кнежевић 2, Утвић 4, Ђерић 2, Станојев 6, Маљевић, Васиљевић, Петровић, Ивановић, Златановић 1.

ПАРТИЗАН: Радовановић 3, Живковић 8, Писарић, Драговић, Белошевић, Варга, Трнавац, Којадиновић 6, Зечевић 2, Чоловић, Мићић 4, Прштало 6, Поповић, Петрић 6.

 

Од старта утакмице Партизан је имао иницијативу и вођство. Већ после уводних минута црно-бели су поставили ствари на своје место, онако како њима одговор, па Крагујевчани нису успевали да се снађу.

Партизан је углавном имао предност од два гола, домаћи тим се трудио да анулира ту разлику, али је правио грешке које је тим из Београда знао да казни. На голу гостију одличан је био Трнавац који је одбранио неколико битних шутева и унео додатну несигурност у редове ривала.

Црно-бели су током првих тридесет минута дириговали темпо игре, јака одбрана и сталожен напад одржавали су предност Партизана до одласка на одмор, на ком су Стефан Петрић и саиграчи имали три гола вишка.

И почетак другог дела је био у знаку гостију, головима Живковића и Праштало, Партизан је у 36.минуту стигао до 15:20, што је до тада биа највећа предност овог тима.

Сјајни Живковић је три минута касније довеп госте до плус шест, а црно-бели су у наредних десетак минута успевали да одрже ту разлику. Покушавали су домаћи на све начине да зауставе одличан напад Партизана, али им то није полазило за руком, као ни одбрана, коју нису могли да саставе добар ток меча.

Немања Живковић и Стефан Петрић су сјајно предводили тим на терену, док су са гола имали подршку одличног Андрије Трнавца.

У 54.минуту Крагујевчани су успели захваљујући бољем нападу да смање на три гола заостатка (28:31), али су се црно-бели тргли на време и преко Праштала и Зечевића поново довели свој тим н аплус пет.

До краја сусрета Београђани су одржавали ову разлику и заслужено славили још једну волику победу.

Коментари15
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

razocaranje
Ekipa Kg je ocigledno pala kao da nije to ta ekipa iz prvenstva . Na zalost kao da jedva cekaju da da se sve sto pre zavrsi.Sa klupe nije bilo reakcije i bilo kakve promene narocitio u odbrani da se zaustavi odlican napad Partizana . U napadu odlican Dvidovic u igri dva na dva ali treba raznovrsnosti (mozda igra 7/6 da se otvori pozicija za sut bekovima ili prolaz) Valjda ce da se trgnu u zadnja dva kola i pokazu sta i koliko mogu. Sigurno je da maju kvlitet i da sve zavisi od njih Sportski pozdrav.
razocaranje
Slazem se totalno neprofesionalno.
ACM
Ne znam šta se dešava sa njima poslednjih mesec dana. U nedelju sam bio na utakmici i napustio je na pola drugog poluvremena, jer je ono bio jad i čemer za gledanje. Kad se u prethodnim kolima nisu trgli ni sad neće. Problem je i to što je trener na pola sezone dogovorio saradnju sa Železničarom, tako da svi počev od njega jedva čekaju da se sve ovo završi. Nadam se da će Radnički rasti iz sezone u sezonu. Sportski pozz
Sandi Shola
Bravooo Partizane ! Bas kad trebe !
crno-BELI
Bravoo Partizane CAS rukometa u KG! Bravo za Prastala kakav potencijal !
Da,baš tako..Svi smo videli sinoć na TV moćni Radnički ,sa sve 1,5 golmanskom odbranom i 2,5% odbranjenih napada .U fazi napada skoro nije viđena magija kakvu su demonstrirali bekovi radničkog ostavljajući nas bez daha.
Kli
Partizan oteo u KG.
Bcs
Vetar u ledja imaju Partizan i Dinamo , pita se Srbija ko li stoji iza toga ?
Pravi kontrolor
Ti da si kontrolor, ne bi gledao utakmicu već bi negde čekićao za taksu.. Partizan je bio bolji u svim elementima igre. Sudije neprimetne, kao i ekipa Radničkog
gledalac Kontrolor
iskljucenja na 5 razlike kada im napravis rezultat . Standard nije isti kod dosudjivanja sedmeraca i odbrane iz 6 metara.kod pasivne igre i duzine napada kao i dvanja prednosti prilkom suta na gol kod potencijalnog faula.Zato ne komenatrisi kad ne znas
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.