Почетна / Рукомет / Супер лига

ВОША СПРЕМА НАЈВЕЋЕ ИЗНЕНАЂЕЊЕ ПРЕЛАЗНОГ РОКА: Стиже Серђо Датукашвили

Грузин кога се овдашњи љубитељи рукомета сећају из времена када је носио дрес Металопластике и Ловћена с почетка новог миленијума ових дана је у Новом Саду на лекарским прегледима, крајем недеље се очекује, уколико све буде како треба, и да стави параф на уговор са шампионом Србије

У Војводини спремају до сад највеће изненађење прелазног рока – Серђа Датукашвилија.

Грузин кога се овдашњи љубитељи рукомета сећају из времена када је носио дрес Металопластике и Ловћена с почетка новог миленијума ових дана је у Новом Саду на лекарским прегледима, крајем недеље се очекује, уколико све буде како треба, и да стави параф на уговор са шампионом Србије.

Реч је левом беку родом из Тбилисија, сада тридесетшестогодишњаку, богатог интернационалног искуства, од Француске, Шведске, Бундес лиге, па до оних егзотичнијих варијанти попут Катара и Бејрута.

Висок је 194 центиметра, а у каријери је носио дрес између осталог Лемга, Велења и Килкиса, а интересантно тек у шеснаестој години се прихватио рукометне лопте, пошто се опробао у пливању и породичном спорту одбојци (отац му је био репрезентативац).

Војводини недостаје леви бек који би заједно са искусним Елезовићем поднео терет обавеза у квалификацијама за Лигу шампиона или у наставку неког од европских такмичења, али и у СЕХА лиги, па су га можда нашли баш у Датукашвилију.

Новосађани су били у преговорима и са његова два млађа земљака, средњим беком Симионом Зуриком (20) и левим беком Темом Орјонокидзеом (18), али су одустали у последњи час, таман пред њихов долазак у Србију.

Од нових играча летос пристиглих на Слану бару ту су лева крила Бобан Живковић, Филип Марјановић и Огњен Петровић, голман Јован Кукобат, пивотмен Бранко Канкараш, десни бекови Милош Орбовић и Немања Грујичић и леви бек Никола Перовић.

Војводину првог викенда септембра очекују квалификације за Лигу шампиона, у

Бресту, где у полуфиналу играју против шампиона словачке Татран Прешова, док други шпар чине домаћин Брест Мешков и холандски Таркос Бево.

Коментари57
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Splavar
Kad pogledam ko je sve stigao u Vošu, moram da priznam da bi bio pravi potez da se sada, ali sad , bas sada, vrati Vlado Mandic !!! Da da rodjaci !!! Ako je, samo, oporavio rame od povrede na BlejVoču . To bi bio pravi hit ! Otisao sa mesta predsednika skupstine , odigrao nezaboravnu sezonu na BlejVocu, i sada , bas sada, pored poziva Kila, Barse, Vesprem, On se vraca na Slanu Baru, ispred hale ovacije, zalazak sunca za crkveni toranj...Ljubo u pozadini, nosi torbu sa opremom mu... Pa to je filmska scena... Epska filmska scena... Molim vas... Vlado da se vrati u klub !
Roditelj
Bravo deco, radite pun gas. Moje dete je bilo na Zlataru, sve pohvale, pokazali ste kako se radi. Niko srećniji od mog deteta, a samim tim i od mene. Žao mi je što vas lično sve ne poznajem da vam stisnem ruku i dam podršku. Zato vam u daljoj budućnosti želim sve dobro i da ređate uspehe kao do sad. Zato ja ne sumnjam u vaše izbore igrača. Moj sin nije neki talenat, ali probuđena ljubav prema sportu maknula je razmišljanje prema ulici. Siguran sam da će rekreativno nastaviti sa rukometom. I mogu da vam kažem veliko Hvala, pomogli ste jednom samohranom ocu koji se svim snagama bori u odgoju muškog deteta.
Srećan
Ako je ova informacija tačna, onda kapa dole. Svaka čast na izboru.
Poznavalac prilika
Ima li zvanicne potvrde ove info ???
lala
Bravo Vošo moja, ne daj se. Kerovi laju, vetrovi nose. Za dobrim konjem se uvek dizala prašina. Ima nas više od ovih baksuza dokonih!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.