Почетна / Рукомет / Супер лига

Партизан и други пут ове сезоне бољи од Звезде

Пулени Ненада Максића коначно славили на домаћем терену после једне победе и ремија у гостима
ФОТО: В. Марковић

Партизан Црвена Звезда 30:26 (16:13)

Београд - Дворана: СЦ Вождовац на Бањици. Гледалаца: 1.000. Судије: Стојковић (Ниш) и Николић (Лесковац). Седмерци: Партизан 4 (3), Црвена звезда 4 (3). Искључења: Партизан 10, Црвена звезда 6 минута. Семафор: 2:3 (5), 7:5 (12), 11:7 (17), 14:10 (25), 16:15 (34), 19:16 (40), 23:18 (48), 25:22 (53).

ПАРТИЗАН: Живковић 6 (2), Сретеновић 3, Томић, Пижурица, Перуничић, Радојковић 7, Стевановић, Ивановић, Кукић 4 (1), Пешић 5, Максић 1, Радовић, Поповић, Мршуља 4, Стошљевић, Ћућуз (11 одбрана, 1 седдмерац).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Јанкетић, Шотић 2 (1), Бојичић 2, Драгутиновић, Павловић 6 (2), Гачевић, Столић, Антељ (3 одбране), Златановић (11 одбрана), Тодоровић 5, Николић, Мандић 2, Бабић 6, Кљајић 1, Леовац 2.

 

Тачно на средини другог дела игре, стуб Партизанове одбране, Иван Поповић је зарадио треће искључење и то је прилично пореметило игру домаћих. Тодоровић и Бабић су постигли лаке голове (21:18), па је Ненад Максић био приморан да затражи тајм аут, који је уродио плодом, јер је Сретеновић постигао гол за нових плус четири.

Последњу шансу да озбиљније угрози Партизан имала је Звезда у 53. минуту кад је смањила на минус три, али је домаћи тим преко Живковића и Радојковића поново донео велики пет голова вишка.

 

Семафор 8. кола Супер лиге (плеј-оф):

Осмо коло: Партизан – Црвена Звезда 30:26 (16:13), Спартак Војпут – Металопластика 24:25 (13:14), Слога – Војводина 28:33 (12:16).

Девето коло (21/22. мај): Слога – Партизан, Војводина – Спартак Војпут, Металопластика –Црвена Звезда.

Поредак: Војводина и Металопластика 13, Партизан 10, Спартак 7, Слога 3, Црвена звезда 2.

Коментари14
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Objektivni
Utakmica za nivo naseg trenutnog stanja u rukometu jako dobra.Ono sto me je posebno obradovalo ,to je sama organizacija utakmice .Kao da je igrano negde u Nemackoj \ Bundes ligi.Sve pohvale RK.Partizanu. Porodicni ambijent.muzika, igracice, covek koji je vodio konferansu ,tako bi trebalo uvek da izgleda.Bilo bi mnogo vise gledalaca jer svako voli spektakl,atako je juce sve to izgledalo....
Zlaja
Zlatanovic na streljani - na onakvu odbrani 4 Sterbika bi se raspala.
Mandic
Tuzicu trenera ako moze tako da se nazove za ovo nasilnicko ponasanje,pitam ga samo kakobi reagovao da se tako trener ophodi prema njegovoj deci
Igor
I sada će da se vadi da je to u žaru utakmice, da on želi pobedu više od svih nas, da mi neznamo u čemu je suština, da smo glupi i neshvatamo njegovu viziju rukometa, da on želi najbolje, da maloga nije davio u svačionici nego da ga je očinski grlio. I šta očekuje sada, da se pospemo pepelom i kažemo da smo se sami ispovređivali, da su on njegov pomoćnik kome nam se gadi da spomenemo ime krem Srpskog rukometa i fabrika igrača. Pa naravno da niko neće ostati u Zvezdi i svima će mo kazati kakav si i trener i čovek. ZAUVEK ZVEZDA!!!!! p.s. : Spasi Zvezdu i ODLAZI
SUDIJA
Daj ljudi zarotirajte tabelu ovo je sramota da ljubimče ne bude zadnje
Ivan
Gledao sam mec, rukomet nam je vec godinama na amaterskom nivou,,, Slab kvalitet do zla boga, pobedila je manje losija ekipa,,,

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.