Почетна / Рукомет / Супер лига

Зељковић: Уморан сам и не могу више

Искусни стручњак одлучио да заврши тренерску каријеру
ФОТО: В. Марковић

Спартак је у последњем мечу овогодишње Супер лиге забележио победу над Пожегом (30:28) и тако окончао шампионат без испуњеног циља.

Међутим, више од пласмана, управу Суботичана би требало да брине и изјава тренера Бранислава Зељковића.

- Био је то мој последњи меч у Дудовој шуми. Остаћу на клупи Спартака до завршнице Купа, а онда ћу окончати тренерску каријеру – истакао је искусни стручњак на изненађење многих. – Захвалан сам играчима, стручном штабу и управи на дивне четири године. У рукомету сам 48 година и мислим да је време да се повучем, уморан сам и не могу више.

Коментари21
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vrlja
Nikola marković trener subotice
Subotica
Hvala Zele na svemu i puno sreće i uspeha u Vojvodini..Kumova se odluka (mada on nikad ništa ne zna i nije upućen a najašio stolicu još jedan mandat) mora ispoštovati a posle se opraštaj..
Мирко
Идеална прилика да се господин Зељковић прихвати посла организације нечега што би се могло назвати Српска школа рукомета. Овако како сада ствари стоје, када је у питању рад са млашим категоријама, у Србији, не ваља. Довело нас је у понор.
Vrlja
Vreme je da trener dodje na čelo trenerske organizacije. Zele je pravi covek da zameni dr Markovica.
QQ
Da ,da on je vrlo'' poznat'' po radu sa mladjim kategorijama i njihovim forsiranjem po klubovima .
glas razuma .
Vidi Zele dosta nepravilnosti i javasluka zato se i povlaci . Molim Vas (mislim na ljude iz SAVEZA ),ne dozvolite da degradiramo takva dva centra kao sto su Kragujevac i Nis . Oni su ispali u SUPER B LIGU i to je to . Odigrali su prvenstvo do kraja a dugove ce vratiti. Setimo se klubova iz proslih sezona , koji su dugovali , pa im se izaslo u susret . Ako sad unistimo Zeleznicara i Radnicki , rukomet ce nam doziveti totalni odron . Prosle jeseni je zvanicno odluceno i to moramo da ispostujemo . Ispadaju Proleter ,Crvenka ,Vrbas i Metalaci to je to . Cetiri ekipe ispadaju iz PRLS i sve onako kako ko treba da ispadne iz Centra ,Zapada i Juga . Ako sad spasimo Crvenku onda ce to biti ko zna koji put da se zbog njih , Zvezde itd ,pravi papazjanija
rukometas
Kakav crni Kragujevac centar rukometa? Sta pricas ti? dok nije dosla vlast sa parama da dovede igrace sa strane, za Kragujevac su culi samo preko zastave. Dugove nece vratiti ni oni ni Zeleznicar-koji mislim da u zadnjih 10 godina nije isplatio dogovoreno i potpisano ni sa jednim igracem. Mnogo veci rukometni centri Backa Palanka, Crvenka i Vrbas su ispadali i izbacivani zbog finansijskih problema, a pritom je 90% igraca bilo iz njhovog grada i njihove skole rukometa. Sto se mene tice treba izbaciti i Partizan i Zvezdu i sve ostale sto potpisuju obecavaju svasta, a momcima koji dodju da igraju ne plate ni hranu ni stan gde zive, a kamoli obecane pare. Ovo je posao kao i svaki drugi, zato koliko para toliko muzike. Imas pare-igras, nemas pare-u nizi rang i budi amater. Liga je profesionalna, a u savezu sedi banda i radi sta hoce i kako hoce. Da je ovo normalna zemlja, 80% klubova bi pozatvarali a Blagojevice, Marjanovice i ostale iz saveza proterali govnjivim motkama
..................
Napravice reorganizaciju da bi se spasili Crvenka,Proleter,Vrbas i Metalac,to se vec zna.Dve prve lige, spojice Centar i Sever,i Istok i Jug.Dve lige sa po 12 klubova
Haj Nehaj
Ne verujem da će se Zele povući. Napraviće neku pauzu, a potom prihvatiti treniranje nekog kluba koji ima odgovarajući rejting u srpskom rukometu. Rukomet nam je, nažalost, spao na najniže grane, pa bi odlazak jednog ovakvog barda bio poguban. S druge strane, da mogu, sudije bi, poput nekih, sudile dok im pena ne bi trgla na usta.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.