Почетна / Рукомет / Супер лига

Ним одвео Сретеновића, а Бешикташ Радојковића из Партизана

Партизан је овог лета остао без још два играча – Стеван Сретеновић (21) је ухлебљење нашао у француском Ниму, а Михаило Радојковић у турском Бешикташу
ФОТО: В. Марковић

Својевремено јуниорски репрезентативац Сретеновић је са чланом елитне француске дивизије, трећепласираним у протеклој сезони, договорио сарадњу на годину дана и уједно је последње појачање овог клуба који је првог дана августа стартовао са припремама.

Уз Сретеновића у Ним су овога лета стигли искусни словеначки голман Аљоша Резар, десни бек Аикс Прованса Лика Тобиаса и пивота Тромблеа Ремија Салуа.

Десни бек Радојковић је такође договорио сарадњу са шампионом Турске на годину дана и тако после две године у црно-белом постао део српске колоније уз Предрага Дачевића који је продужио сарадњу и пристигло лево крило Јожефа Холперта.

Пре Сретеновића и Радојковића црно-беле су напустили голман Александар Томић (Крка), Иван Поповић (Бидасоа), Лука Радовић (Аргос) и Живан Пешић (Војводина).

Остаје питање у ком ће саставу црно-бели, трећепласирани у прошлом шампионату дочекати старт нове сезоне.  Припреме су заказане за 8. август.

У случају да пронађу иностране ангажмане зелено светло има и Немања Живковић. Капитен Игор Мршуња би требало да остане, а постоји могућност да се после само годину дана проведених у македонском Работничком врати лево крило Вања Илић. У Хумској планирају да се и у наредној сезони ослоне на млађе снаге.

Коментари78
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

cane
O kakvom vi uspehu pricate ? Uci medju 8 je lepo . A sta dalje ? Ako ostanu tu gde jesu je katastrofa . Spasojevic je otisao i najavljivao medalju . Pricao je da je ovo najbolja generacija do sada . A sta ako je ne donese ? Likuje i hvali se rotira 8 igraca a nemci svih 16 . O cemu vi pricate odvedeno je 18 igraca 9 preko veze urgirali dede tetke i tate . Sve se zna a cutite . Blagojevic je preko Spasojevica sisak pravijo . Nisam roditelj ni deda ni baba . STRASNO
bubi
Nisu se povredila oba desna krila nego oterana kuci sa EP . Vladica i Maksa zvali auto iz BG da dodje po njih jer nisu mogli da odigraju ono sta se od njih trazi .
bubi
Vladica Spasojevic smatra reprezentaciju kao svoj klub . Decu tuce na klupi zbog greske . To je neoprostivo .Pavlovica je za vrat hvatao hteo da ga udavi . Mikica i Stolica je kuci vratio . Kola iz Beograda su dolazila u Koprivnicu i uzela ta dva momka i odvezla za Beograd . Cija je to samovolja da pre svega povede 18 igraca . Ko je platio za prekobrojna 2 igraca boravak u Koprivnici sto iznosi 2400 e . Bolje platiti nego se zavaditi sa mocnicima sto su pravili spisak . Vladica je dobio obecanje da ce ostati na mestu direktora reprezentacije ako povede decu sa spiska sto mu je bacen na sto . Maksic da ce biti isplacen plate koje nije dobijao dve godine u Partizanu . Naravno to bih platili sponzori sto su ubacivali igrace koi su vraceni kuci kada se videlo da su prevareni . Nada se Vladica da ce Blagojevic doci umesto Djurkovica i da ce ostati na mestu gde odvede Srpski rukomet u sunovrat . Srbijo i rukometni radnici ovo je ziva istina o samovolji i bahatosti prodavca bombona .
Прикажи још одговора
Muk
Niko ovih dana ne komentarise uspeh kadeta.Prosli medju osam najboljih u Evropi,dezurnih pljuvaca nigde.Kada treba kuditi onda ste svi tu u redu cekate da pocne pluvanje.Uspeh ne znate pohvaliti i pruziti podrsku toj deci ? Da su doziveli poraz sve bi brujalo od vesti.Uspeh se u Srbiji ne prasta moja deco,zapamtite to !!!
posmatreč
Da! To je ponašanje stručnog štaba u svim mladjim selekcijama( 96-98). Svako prvenstvo deca se vrate istraumirana i razočarana od pojedinaca. Da li je neko nekda bio kažnjen za to?. I da li je neko pitao tu decu kako se osećaju?Da li se tako gradi kult reprezentacije???
Jonas
To je sablon ponasanja u reprezentaciji
Прикажи још одговора
Rale
Bravo za trenere i igrace.Od 16 ekipa bili smo 14. BRAVO.BRAVO.
Kac
E srbijo
Nale
Super rezultat ko ih je vodio.
Прикажи још одговора
Wild West
A iz kog razloga niko ne pise o rezultatu "orlica" protiv Slovenije i situaciji gde sa Makedonijom (mada Spasojevic kaze da je to mala zemlja i bez historije) igramo za 16 mesto?
Pa
ap @ - ko je naredio da se uradi izmena sa 10 igraca? Zasto to ne kazes? Spasojevic opet odigrao rolu sa Vukcetom.
Ap
Ggrešiš momci su skupljeni 3 nedelje pre odlaska na početak prvenstva. Odigrali 3 prijateljske utakmice-a da ti ne kažem sa kim. A od prethodnok prvenstva tu su 4-5 igrača. A da ne spominjem koliko ih je od pre 2 god. Dobro da momci znaju kako se ko zove.
Прикажи још одговора
banjica
Odose igraci jer je uprava nesposobna da obezbedi pare za takmicenje,ali im ni na kraj pameti ne pwda da podnesu ostavke.A dugovi milionski na sve strane.Ali se uredno otima od svakog transfera.Sta cekaju SD,navijaci,policija.A za mesec dana pocinje podnosenje papirologije za dozvolu takmicenje u takozvanoj Super ligi Srbije.Hoce li i novi direktor kao i stari(inace Partizanov covek)dozvoliti Partizanu da pocne takmicenje i vec na startu ligu uciniti neregularnom?

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.