Почетна / Рукомет / Супер лига

Звезда славила у Шапцу, победе Партизана, Воше, Динама и Спартака

Најстарији дерби у српском рукомету, деведесети по реду, сасвим заслужено припао је Звезди из Београда.
ФОТО: В. Марковић

Металопластика – Црвена звезда 28:33 (11:17)

Шабац - Хала спортова Зорка. Гледалаца: 1.600. Седмерци: Металопластика 3 (2), Црвена звезда 6(4). Искључења: Металопластика 6, Црвена звезда 8. минута.

МЕТАЛОПЛАСТИКА: Воркапић 8, Миловановић 5 (2), Дакић, Драгутиновић 6, Дошен, Срдановић 1, Маринковић 3, Протић 2, Петровић 1, Ђукић, Јездимировић 1, Драгутиновић, Јевтић 1, Мићић, Бомаштар 6 одбрана (1 седмерац), Миленковић 5 одбрана.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Јанкетић, Шотић 9, Павловић, Мошић 6, Ћоровић 7, Продановић, Андрејевић 2, Гачевић, Љубеновић, Златановић (19 одбрана), Милутиновић, Д. Бабић 3, Кљајић 1 (1), Матичић 3 (3), Леовац, А. Бабић 2.

Играч утакмице: Дејан Златановић (Црвена звездa)

СЕМАФОР 1:2 (5), 1:5 (8), 4:10 (17), 5:11 (23), 8:15 (27), 13:19 (35), 20:24 (45), 24:27 (50), 26:31 (55)

 

Црвено – бели су у највећем делу утакмице били доминантна екипа и чини се никад лакше у Шапцу освојили важне бодове. Металопластика је повела, а затим стала и Звезда је за осам минута постигла пет голова, када се и наслутио победник ове утакмице.

У наставку, ствари се на терену нису битније мењале јер је Младен Шотић сјајно предводио Црвену звезду, а и Ћоровић је био такође изузетно успешан. Код Шапчана је једино Драгутиновић постигао четири гола, али то је било мало за преокрет.

Звезда је лако одржавала шест до седам голова предности све до неког 43. минута када је изузетно леп гол постигао Вукашин Воркапић да би наставио серију голова и који минут касније стигло се до само минус четири.

Пробудила се нада, публика је све гласније бодрила своје љубимце и они су у финишу утакмице стигли до минус три, али снаге, можда и мало среће за нешто више, нису имали.

Вукашин Воркапић је дао осам голова, али је био можда једина светла тачка у екипи Металопластике док је на голу Звезде 

Коментари19
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

rukometas
Zanimljivo je da je proletos Metaloplastika ,kada se borila za titulu prvaka u konkurenciji sa Vojvodinom, s lakocom,takoreci bez borbe,pobedila Zvezdu u Sumicama.
sportista
Tada je trebala pobeda Metaloplastici a sada treba Zvezdi.
Srz problema
Mislis da politika igra?
Gledalac
Gledao sam veceras Nenadica i Stefaovica i mogu reci da su sudili odlicno na Banjici. Ni publika ni igraci im nisu rekli rec ni kada se utakmica lomila. Svaka cast...
Bivsi sudija
Nemoj da mi dirate Baneta i Darka to su najbolje sudije u Srbiji ako hoce da sude i ako se Banetu neko nije zamerio! Jedan veliki pozdrav za njih od prijatelja! Sada se pitaju ko pise posto znam sigurno da citaju komentare!
Krrr
Pisu legende
Bivsi sudija
Nemoj da mi dirate Darka i Baneta to su najbolje sudije u Srbiji kada hoce da sude i ako se Banetu neko nije zamerio! Jedan veliki pozdrav za njih! Verovatno se pitaju ko pise, posto znam sigurno da citaju komentare!
Betoven
A na teatru snova muk i nevera ! :) Samote javi se !!!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.