Почетна / Рукомет / Супер лига

Сјајни Динамо, Звезда пала у Панчеву, Војводина нови лидер!

Драма у Панчеву завршила се срећно за домаће играче. Ништа није наговештавало после првих тридесет минута да ће до такве драматуршке матрице стићи
ФОТО: В. Марковић
Динамо – Црвена звезда 27:25 (16:10)
Хала спортова. Гледалаца: 1.100. Судије: Боричић (Гроцка), Марковић (Железник). Седмерци: Динамо 5 (3), Црвена звезда 4 (1). Искључења: Динамо 16, Црвена звезда 18 минута. Црвени картони: Дистол (Динамо), Андрејевић (Црвена звезда).
ДИНАМО: Жујовић 6, М. Радовановић 2, Ивошевић 3, Буњевчевић 4, Радановић, Стојановић 4, Дистол 1, Комланов 4, Радуловић (10 одбрана, 3 седмерца), Панић, Баруџић 1, Терзић, Крстевски, Н. Радовановић (8 одбрана), Бандука 2, Шапоњић.
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Јанкетић, Шотић 5, Павловић, Мошић 3, Ћоровић 7, Продановић 1, Андрејевић 1, Гачевић, Љубојевић, Љубеновић, Шћепановић 1, Златановић (10 одбрана, седмерац), Матичић 1, Д. Бабић 1, Кљајић 2, А. Бабић 3.

 

Панчевци су у првих 30 минута у потпуности надиграли лидера на табели који до доласка у Панчево није имао ни један пораз.

У првом периоду игре све је полазило за руком изабраницима Ивана Петковића али је после одмора Звезда показала због чега је на врху табеле у елити. Успели су да истопе предност домаћина да би у завршници меча стигли и до изједначења.

Ипак, кад је највише требало Динамовци а пре свих Јован Стојановић са два одлучујућа гола ставили су тачку на овај дерби.

Семафор осмог кола Супер лиге:
Металопластика – Морава 34:22 (19:11)
Војводина – Спартак Војпут 22:20 (13:10)
Партизан – Слога 28:27 (13:11)
Динамо – Црвена звезда 27:25 (16:10)
Југовић – Пожаревац 26:29 (16:15)
Шамот 65 – Рудар 28:23 (15:10)
Табела: Војводина и Црвена звезда по 13, Динамо 12, Слога 10, Спартак Војпут и Шамот по 9, Пожаревац и Партизан по 7, Рудар и Металопластика по 6, Морава 4, Југовић без бодова.
Коментари52
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

zega
Posle utakmice Partizan-Sloga domacin nije imao kulture da pozove i gostujucu ekipu da se slika sa decom sa Kosova koja su bila gosti ne Partizana nego Rukometnog Saveza.Sudjenje i igra se zaborave do sledeceg kola a postovanje protivnika se pamti.
Per detlic
Prva liga Idtok LETECI CIRKUS MONTIJA PAJTONA,Jgodina i Negotin cirkus
Per detlic
Gleda li neko 1 ligu istok,delegati ponistavau,golove u Jagodini,u Negotinu gosti vode 6 pa za 15 min gube tri cirkus brale
masic
alo detlicu sa kog drveta se ti javljas nesreco...
Igi
Posle ovakve igre u Pancevu Zvezda sa Perunom nema sta d trazi,a tek posle Vose ode titula.Butulija najavljuje promene bice zanimljivo,pa dugo zvezda ceka titulu
rukometas6
Utakmica Dinamo _Zvezda,gledajuci je po nekim evropskim kriterijumima, je bila dno rukometa a i jedni i drugi bore se za sam vrh u nasem rukometu.U pitanju je velika kriza.Dinamo i ima neku igru a Zvezda,da nije nekih individualnih resenja Corovica,nema bas nikakvu igru,nema ni napretka igraca,nema niceg kvalitetnog.
Nema nepoznatih
Ovi bahati izgube od Dinama u prepunoj hali u gradu koji je stvarao i vojvodjanski i srpski i jugoslovenski rukometa pa im odmah krivo to što kao Dinamo nije imao igru???? Pa šta je onda Zvezda igrala nego smenjujete dok nije kasno. A ovima drugima što su ih godinama svi podržavali da se stvori novi centar u tom delu Srbije, čim su izgubili od Partizana ( koji je dobio Vojvodinu) krive sudije jer ih kažnjavaju kao što je Dejan podržao Božu (inače onog ko ga je terao da to uradi već su smenili sa vlasti u N Varoši). Pa i Blagojević je podržao Božu znači ta galama ne pije vodu. Jeste na tribinama Miki Munja rekao da će sudije navijati za Slogu ali stari je to prodavac magle. A i sad je zauzet on hoće Marka Isakovića uz Cvetkovića a ovaj bi Ivića. Pa ne može baš sve da stigne. Što bi jedan ispod nas na tribinama rekao trebao je Miki da se kandiduje taj lobi ionako vlada svuda.
Xxx
Nemojte tako Perun gaji moderan rukomet - brz, moderan sa mladim igracima nosioci igre imaju po 35
Прикажи још одговора

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.