Почетна / Рукомет / Супер лига

Четврта звездица Војводине, у Суперкупу савладали Шапчане

Војводина је четврти пут заредом освојила Супер куп Србије. Тиме је шампион потврдио примат да домаћем тлу. Тек у финишу тим Боже Рудића сломио је отпор жилаве Металопластике – 25:22
ФОТО: РК Војводина
Металопластика – Војводина 22:24 (12:12)
Хала: СКЦ „Обреновац”. Гледалаца: 700. Судије: Боричић и Марковић (Београд). Седмерци: Металопластика 1 (1), Војводина 7 (4). Искључења: Металопластика 16, Војводина 8 минута.
МЕТАЛОПЛАСТИКА: Максимовић, Драгићевић 2 (1), Воркапић 4, Миловановић 8, Дакић, Драгутиновић 4, Срдановић, Дошин, Бозољац, Петровић 1, Бомаштар, Миленковић (11 одбрана, седмерац), Ђукић, Митровић 2, Мићић, Јевтић 1.
ВОЈВОДИНА: Л. Арсенић 1 (8 одбрана), Ђукић, Орбовић 3, Милић, Попов, Илијин, Елезовић 6, Остојић 2, Перовић ( 1 одбрана), Стојановић 1, Јовановић 1, Пешић 1, Станковић 10 (4), Јандрић, Грозданић, Вучковић.

 

Све до 51. минута потрајала је резултатска клацкалица, после које је Страхиња Станковић Војводину довео на два гола предности, а Орбовић подигао на плус три (20:23).

Реаговао је Недељко Матић тајм-аутом, скрећући пажњу играчима на неодлучност у нападу, као и на то да бекови немају залет.

Неколико промашаја Шапчана, омогућили су Новосађанима да мирно приведу меч крају и освоје први трофеј у новој сезони.

Председник општине Обреновац Милош Чучковић уручио је пехар капитену Војводине Вукашину Стојановићу.

Коментари16
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

kurir
Da je Metaloplastika pustila Dosena da igra nebi izgubila . Zapitajte se upravo sta se radi .
Ko je kriv?
700 gledalaca Jadan rukomet Selektor gledao prvo poluvreme i bio konsterniran jer je navikao na Bundes ligu i velike hale... Od VIP publike bio Jaran To je srbijsnski rukomet danas. Za sve to je kriv ko ?
Aloha
Ljudi, ljubazno vas molim da mi kažete: "Da li su naši rukometašli "prsli"?" Odgledao sam poslednjih dvadesetak minuta meča i strašno sam se iznervirao. Mi celo prvenstvo tako igramo, kao da nas boli ona stvar! Nonšalantno, preopušteno, nevoljno i mrzovoljno, a imamo ubedljivo najbolji igrački kadar... Da se razumemo, svaka im čast na osvajanju još jednog trofeja i na višegodišnjoj dominaciji! Sve u svemu, koji je format takmičenja u prvenstvu? Vojvodina, jedna jedina!
Ministar
Ko je doveo Bozoljca u klub? Gde je on igrao i koji sport? Dečko je pogrešio sport
Gledalac
Sedmerci 7:1, iskljucenja 16:8. Sramota je kakvo je sudjenje bilo!
Siget
Progurali su Lavove do finala kupa, da bi se obrukali svi zajedno zbog toga. Na poluvremenu su pojedinci rekli treneru Dinama da bi bilo dobro da pusti drugu postavu u igru jer nema smisla da finale zavrsi sa 30 razlike. Igraci iz 4. lige u reprezentaciju, a iz Jugovica srednji bek, koji sve bolje igra u superligi, nema mesta. Svasta
Limanson
Ja spustio ? Ja samo dizem. A klub spusta ko moze. 4 za redom u NS a vi cvrkucite :-)))) Krrrr krrr krrrr
Прикажи још одговора

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.