Почетна / Рукомет / Супер лига

Бивши селектор Србије води екипу из Шапца

Да Медицинар има најозбиљније амбиције у наставку првенства у коме је јесењи део завршио као лидер говори и податак да је управа за шефа стручног штаба поставила Сашу Бошковића
ФОТО: В. Марковић

Бивши селектор Србије Саша Бошковић, који је са националним тимом дама 2013. освојио светско сребро, нови је тренер водећег тима шампионата Медицинара из Шапца.

- Без размишљања сам прихватио позив из Шапца. Дошао сам у најрукометнији град у држави. Појачаћемо екипу са још две, три играчице како би били корак ближе циљу, а то је освајање једног од трофеја - рекао је Бошковић.

Коментари45
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Joža promena se pita
Sve je ovo deo dogovora koji Medicinar ima sa Vojvodjanima ili bolje rečeno sudijskim bosom. Glasali su za Djukića na izbornoj skupštini, prvi su na tabeli jer imaju sudjenje kao da svaku utakmicu igraju kući i sad su doveli ekonoma iz Knjaza (u međuvremenu je kao postao trener i najbolji prijatelj sudijskog bosa). Ali pita se nešto i Joža promena. Neće Medicinar biti šampion...da se kladimo...
Milan
Lako je biti uspešan trener sa dovođenjem dobrih igračica brale moj, pokaži znanje na tabeli od slabog igračkog kadra. U Srbiji potonuloj, koliko država nevodi računa o rukometu, i kakve se sve igrarije vode u klubovima, savezima, još uvek ima kvalitetnih trenera u malim sredinama koji imaju znanje i uspeha, ali nažalost nema ko da ih vidi i čuje od poltrona i dupelizaca koji se svojim vezicama nameću savezu, i ljudima u njemu!Tako je i sa igračima i igračicama! Zlo je zavladalo, rukometnom nekada silom kakva je bila Srbija!Dno dna u klubovima i od igračkog i trenerskog kadra, ali uvek ispliva neko ko će biti selektor i primati debelu nadoknadu za neuspeh i bruku na kom mestu Srbija zavši na kraju, nebitno u koljoj selekciji!Uopšte svaka grana sporta u Srbiji, manje više ima isti problem ili se gase klubovi kao i u rukmetu, jer je generalno to slika i prilika društva u kome živimo!
Ponos
VRHUNSKI PREDSEDNIK:Ima dve srede i jedan petak o rukometu :-) ZATO NAM JE RUKOMET U KANALU :-[:-[
Civijas
Nije lep,malo je celav ali je najbolji trener zena u Srbiji
Ogledalce
Menjati trenera na polusezoni to je ludost.
Satić
Saja stručnjak magija Vojvođanskog instrumentala i Tošin umetnički mag Vojvođanskog vokala, sede na klupi do gašenja Medicinara.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.