Почетна / Рукомет / Супер лига

Урошевић нови кормилар у Пожаревцу

Суперлигаш Пожаревац ће са новим тренером на наставак првенствене трке, растали се са Зораном Тодићем
ФОТО: В. Марковић

После само шест месеци рада угледни стручњак Зоран Тодић због обавеза у Београду, али и нередовних исплата и кашњења новчаних накнада играчима повукао се са кормила пожаревачког клуба који се бори за опстанак.

Руководство се ипак снашло и довело стратега из комшилука Мирослава Урошевића из 31 километар удаљеног Смедерева, који је по хитном поступку именован за новог шефа струке. Иначе ово је први Смедеревац у 60 година дугој историји клуба који ће тренирати пожаревачке рукометаше.

Урошевић је минуле јесени  водио женску екипу Младог радника (Радинац), која се такође бори за опстанак у Супер Б лиги. Дебитоваће на новом радном месту већ у суботу против Металопластике у Шапцу.

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

ibranicevac
Kada bi bio proglasavan prvak drzave u menjnju trenera i laganju igraca RK Pozarevac bi sigurno poneo ovu ni malo laskavu titulu.Jedini ko se ne menja je direktor kluba.Zasto?
Raka
Nemoj neko direktora da nam dira.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.