Почетна / Рукомет / Супер лига

Андрејевић из Звезде послао Ломића у болницу

У другом полувремену меча Шамот – Звезда (27:26) важан шраф у игри Шамотера, Иван Ломић, морао је да напусти игру због ударца у бубрег
ФОТО: Д. Плескоњић

Иако је, после указане помоћи на клупи покушао да помогне саиграчима, није могао. После меча Иван Ломић је завршио у болници:

Најжалије ми је што са саиграчима нисам могао да прославим победу – говорио је јуче ИванБићу у болници још неколико дана. Изгледа да је ударац, ипак, толико био јак да је мало пореметио стање бубрега. Урадио сам ултра звук, нема никаквог напрснућа, али је јака контузија.

Ко Вас је ударио?

Мислим Андрејевић, ако сам добро видео. Углавном, нисам могао да наставим, много је болело. Покушао сам пред крај, али нисам могао да направим покрет да додам лопту. Ипак, велик је ствар да смо успели да преокренемо, победимо. Атмосфера је била сјајна у дворани – прича Ломић.

Коментари8
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Sinisa
A bacanja igraca samota u prvih 5 do 10 minuta cisto da se sudijski kriterijum prilagodi fizičkoj spremi?
021
smesan si.
Pol
Postoji li kod nas kazna na osnovu video snimka?
shone
Nije za kaznu! Kako bije Branko iz FMP ovo je nista!
Kao baka
Ma pomazio ga da vidi da li su mi gola leđa, da mu ne bude hladno
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.