Почетна / Рукомет / Супер лига

Шамот прозвао Звезду: Зашто тако намеран фаул?

Победио је Шамот Црвену звезду у дербију прошлог кола, али је сенку на прави спектакл бацила повреда капитена Аранђеловчана, Душана Ломића
ФОТО: Д. Плескоњић

Крило домаћих Душан Ломић после старта Звездиног Душана Андрејевића завршио је на паркету, а касније је због поремећеног стања бубрега задржан у болници.

Тим поводом се огласио и Шамот 65 саопштењем у ком оштро осуђује потез играча црвено-белих.

Душане, да ли је Ваша немоћ или важност бодова разлог да противника намерно ударите да бисте га повредили?

Шамот 65 ће у циљу заштите својих, али и играча других клубова издати званично саопштење и тражити да Андрејевић буде санкционисан, јер овакви стартови могу да трајно повреде играче. Рукомет није спорт где ће се најважнији играчи повређивати са намером, а све у циљу победе”.

Потом се огласио и капитен Аранђеловчана, Владимир Ђорђевић, који је истакао:

„Желим да вам се испред клуба обратим са молбом да објавите снимак бруталног повређивања једног од нашег најбољег играча Ивана Ломића од стране играча Црвене звезде, Душана Андрејевића.

Наиме, на утакмици која је се одиграла у Аранђеловцу у 32. минуту, у току једне акције Ломића је поменути Андрејевић песницом ударио у леђа. На снимку ћете видети да је Ломић одмах напустио игру и до краја се није враћао на терен.

После утакмице Ломић се јавио у хитну службу медицинског центра у Аранђеловцу, где је на захтев лекара задржан због крви у урину и болова у пределу бубрега.

Иван Ломић је још увек у болници и тамо ће остати још неколико дана. Молим вас да ово објавите у циљу заштите играча свих других клубова јер мислим да бодови и титуле нису важнији од здравља противника”.

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

ja
o cemu pricate,covek naleteo na andrejevica i vi digli neku galamu,prosle godine 8 igraca zvezde je povredjeno pa svaki nije mogao da igra mesecima pa niko nikad nije nista rekao a vi kao filijala partizana odmah skocili a da ne pricam kako ste grubo igrali a sudije vam tolerisale tucu
Jaranovog Peruna Sljivo
Sve za titulu

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.