Почетна / Рукомет / Супер лига

Пивот Војводине Веселинов: Нисам заслужио да добијем отказ преко новина

"Провео сам у Војводини три више него успешне сезоне, освојили смо три трофеја. Зато мислим да нема смисла да ја, или било ко други, судбину сазнајем преко новина, и то у негативном контексту"
ФОТО: О. Адемовски

Шампион Србије у Сегедину је пре неколико дана претрпео два убедљива пораза, укупно 42 разлике. Кола су се сломила на играчима, тројици, Владиславу Веселинову, Немањи Грујичићу и Николи Перовићу.

Грујичић и Перовић овог лета су стигли у Нови Сад, док је Веселинов већ дуже члан шампионског састава, освојио је и две титуле са Војводином.

Није проблем што ја више нисам у клубу, већ начин на који сам то сазнао. Кренуо сам ујутро на тренинг, телефон је почео да звони. Сви питају да ли сам читао новине, у њима пише да сам добио отказ. Убрзо су ме позвали и из клуба и рекли да дођем у канцеларију – наводи Владислав, који је позвао нашу редакцију.

Шта Вас је највише погодило?

Провео сам у Војводини три више него успешне сезоне, освојили смо три трофеја. Зато мислим да нема смисла да ја, или било ко други, судбину сазнајем преко новина, и то у негативном контексту. Помиње се наводно незалагање, непрофесионалан однос. За мене можда могу да кажу неке друге ствари, али не и да се не залажем!

Коментари54
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Rukometasica
Da li je u pitanju dobar ili los pivot, to nije pitanjee. Nacin na koji je saznao za to jeste...Ako su vec smatrali da nece biti od koristi vise, e onda se to najavi igracu na vreme, pa on trazi gde ce i kako ce dalje, a ne ovako, u avgustu mesecu. Sta da trazi sad kad su svi vec nasli i doveli pojacanja. Isto kao sto su u zenskoj Vosi dovodeli i sutirali na polusezoni one koje su ih u tu Super ligu i uvele. Pardon, nije vise Vosa, vec Minakva. Svi Uprave su iste, djubrad sedi u njima. Za radne i postene nikad mesta, a za tatine i mamine, one voljne da sire mesta i lizu dupeta zarad klupe makar, bice mesta uvek. Veze i vezice. Tako to ide u ovoj banana republici.
Sa dodatkom joda
Nacin na koji je klub njegov saznao sta on misli o klubu koji ga 1,5 godinu drzi "nakoo" i za koje vreme on dva puta odlazi iz kluba i vraca se je najvece pitanje svih pitanja,
Vrlja
Koliko komentara o, realno, jednom prosecnom igracu. On mora biti sretan sto je bio u samoionskom timu i u svoju biografiju upisao nekoliko trofeja. Bolje da se nije oglasavao, ovako je jos pokvario sliku o sebi
Burnsting in flame
Pokvario? Spalio se ...
Hemicar
Nisi zasluzio otkaz preko novina. Stoji da je tako. A jesi li ga zaslusio ? - nismo culi. A da li je klub zasluzio ovo sto sada radis? - reci nam... Po cemu si drugaciji od onih kojima delis javne lekcije ? - ni po cemu. Znas li kada ces sad naci klub? - nikad Ako si se ovako ponasao u klubu - cudno je da ranije nisi dobio otkaz.
ja
deveto pojacanje...Babic...hihihihihiihihi
U Kaludru po noljeg tatu
Ahaaa. Na Strandu... Rukomet na pjesku :-) Xoxoxxoxxoooooo
nivo
Ja sam neutralan I samo citam komentare.Ne mogu da verujem da se uprava kluba ili pojedinci prepucavaju preko komentara.Pa gde vam je nivo???!! Koliko godina imate?!
Bolem
Ovo je moguce. Ali predsednik u UO .. Daj molim te...
Nikolic
Ko me je zvao ?
Прикажи још одговора

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.