Почетна / Рукомет / Супер лига

Војводина у плеј-оф улази са седам бодова вишка, може ли неко да их угрози у доигравању?

Без обзира што Динаму ова утакмица није доносила резултатски значај, Панчевци су више него коректно одиграли овај меч и сасвим заслужено славили против Костолчана
ФОТО: В. Марковић
Динамо – Рудар 32 :23(19:12)
Панчево – Хала спортова. Гледалаца. 500. Судије: Благојевић, Ђокић (Јагодина). Седмерци: Динамо 4 (3), Рудар 3 (3). Искључења: Динамо 4, Рудар 2 минута.
ДИНАМО: Жујовић 7, М. Радовановић 3, Буњевчевић 8, Радановић, Ивошевић 6, Комланов, Радуловћ (15 одбрана), Терзић, Баруџић 4, Панић, Славуљица 2, Н. Радовановић (8 одбрана), Бандука 2, Шапоњић.
РУДАР: Стајковић, Драговић 1, Аврамовић 1, Огњановић, Тица 3, Бечејац, Уранкар, Рајичић (10 одбрана, седмерац), Шукић 1, Димитријевић 3, Милошевић 2, Недељков 1, Недељковић 11, Мердовић.

 

Иако ослабљени, без Дистола и Стојановића, рукометаши Динама, наговестили су да већ у среду када играју против Металопластике у реванш сусрету четвртфинала Купа Србије у Шабац не иду да бране огромну предност из првог меча већ да и тамо славе и на још бољи начин дочекају почетак плеј-офа.

Семафор последњег, 22. кола Супер лиге:
Црвена звезда – Слога 24:31 (12:16)
Шамот 65 – Металопластика 32:27 (14:15)
Војводина – Пожаревац 31:34 (19:16)
Југовић – Морава 26:20 (13:10)
Динамо – Рудар 32:23 (12:11)
Партизан – Спартак Војпут 26:37 (11:19)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Плеј-оф, табела: Војводина 17 бодова, Динамо и Црвена звезда по 10, Спартак Војпут и Слога по 8, Шамот 7.
Плеј-оф, табела: Рудар 14, Металопластика 13, Партизан 12, Пожаревац 11, Морава 6, Југовић 4.
Напомена: Плеј-оф и плеј-аут играће се по двокружном бод систему. Наставак Супер лиге предвиђен је за 1. април. Елитно такмичење ће на крају сезоне напустити два последњепласирана тима из плеј-аута.
Коментари9
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Mile Isaković
Ja volim klub za svih 200 000 dinara!!!
Isakovic i Vlajko verni sluga
Kako vas ne mrzi da posle svake izgubljene utakmice pisete komentare!
Kosta
Cora nas sve obmanuo.Predlazem interviju sa njim da objasni kako je rasturio klub i doveo nas neznakice.
Lukija
Eeee moj Coro pa ti i Vuk ste sve njih doveli.....
Vuk
Nisam ja njih doveo, to je Mile sve radio.Nemaj ja sa tim nista.A taj Cora je prevarant.Uzo sebi titulu najbokjeg sportskog radnika na mojimledjima.
Cora
Nisam ja nego me Nemanja navratio.Mada sam ja mislio da uprava i ne treba ako sam ja tu i savetujem ih.Ali izgleda da sam i ja zatajio.Mislio sam da nesto znam ali izgleda da nista ne znam.Razmissljam: omasio sam projekat "Sindikat", na bazen mi nedaju da pridjem, Macvu su mi oduzeli, Partizan sam unistio i rasturio, atletska staza kasni ko zna ko ce je napraviti, hala " Zorka" se raspada, Macvin stadion ce da rade bez mene- jer misle da sam drpio nesto kod stolica i td. Ma sve bi mi bilo oprosteno da nisam unistio Metaloplastiku.Oterao sam i Mila i Vuka, oterao sve legende i doveo ove iskompleksirane neznalice. Joj sta sada daradim. Da dam ostavku? Pa nemogu, nisam jos kucu zavrsio!
Max bet
Iako ovo nije bitno, sampionski imidz se ne rasprodaje na ovakav nacin. Sramota za igrace, trenera i upravu.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.