Почетна / Рукомет / Супер лига

Колубара пред гашењем!

Одржана је ванредна Скупштина Колубаре са једном тачком дневог реда, проблеми финансирања клуба за сезону 2014-2015.

Скупштини је осим неколико бивших и садашњих играча присуствовало мало људи, који су кадри да финансијски помогну клубу. Председник Бојан Синђелић је изнео доста ствари које су га тиштиле:

- Признајем да сам грешио што много раније нисам изнео проблеме, често сам мирио зараћене стране на релацији играчи-тренер, бројне родитеље који су били незадовољни радом у млађим селекцијама. Нормално финансирање клуба било је до децембра 2013, а у овој години од општине смо добили 250.000 дина, од ПД РБ Колубаре 190.000 и сами смо се довијали да клуб не потоне. А, реално нам је потребно око 1.000.000 динара за скроман рад клуба.

Навео је Синђелић да је упутио апел за помоћ на многе адресе, али да се нико није изјаснио да жели да да средства.

- Зато и нудим оставку, јер бих волео да дође неко ко може да спречити одустајање клуба од даљег такмичења.

У дискусију се укључио и дугогодишњи играч Драган Ранковић:

- Многи су имали доста користи од клуба и крајње је време да му бар мало врате. Играчи би такође требали да му помогну, јер је најгора варијанта да се глуб угаси.

У име играча став је изнео Славољуб Митровић:

- Последње четири године много нам се дугује, а само за последњу годину десет плата. Тражили смо само две, али ни то нису могли да нам исплате. Не могу да играм Супер лигу неспреман и да путујем од Суботице до Куршумлије. Играо бих за Колубару ако би играли Трећу лигу.

За сутра је заказана нова Скупштина када би коначно требало да се зна да ли се клуб гаси или не.

Коментари8
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

ZmiuGaLoma
Dakle ovako. Za vreme kad se delilo sakom i kapom svi su bili dobri. Dragicevic da sedne na klupu. Jevta da bude direktor. Prof Markovic da selektuje trenera mladjih kategorija. Svi to lepo da srede i urede free. Svi su od Kolubare imali koristi.
Bratanac
A ti ga uzeo ?
Brat
Jel moguce da pises ovakve gluposti u to vreme? Prosto zadivljujuce !
Krtica
RK. Kolubara je od 2007 do 2010 bio najorganizovaniji klub u Srbiji a da je to rukovodstvo kluba ostalo, postao bi EVROPSKI KLUB za ponos naseg rukometa.
Vrbas
Sto ne trazite pomoc od Saveza i sudijske organizacije, oni vam mogu pomoci!!! Malo li ste im para dali za ovih 10 godina!!!
Lazarevcanin
Potrebno je 1.000.000 din, dobili su 190.000+250.000=440.000 din. Znaci drzava Srbija i gradovi Lazarevac i Beograd ce dozvoliti da se klub ugasi zbog 560.000 din koje nedostaju klubu da bi normalno funkcionisao... Lazarevac, jedan od najbogatijih gradova nase zemlje ne moze da sakupi sredstva da jedna od pozitivnijih strana naseg grada nastavi da zivi i donosi nesto dobro nasem gradu i nasoj zemlji... Lazarevac je grad rukometa, ne dozvolite da se takva ruzna stvar desi
vv
Pretpostavljam da pricate o cifri od 1 mil.din na mesecnom nivou,,za gigant i grad Lazarevac to ne bi trebalo da bude nikakav problem,jedino politika..eeee
213
To je ukupno dobijeno od početka godine tj. za 8 meseci. A u pravu si da Lazarevac a i sam Beograd ne smeju da dozvole da se gašenje kluba desi.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.