Почетна / Рукомет / Супер лига

Директор Заједнице суперлигаша: Лиги је потребан спонзор

– Оптимиста сам и верујем да ће сви клубови имати све потребне папире и да ће лига стартовати кад је и планирано – искрено је рекао Јаћовић. – Рано је сад да причамо о било чему, рок је 30. август и тада ћемо све знати.
ФОТО: Д. Жарковић

Директор Заједнице суперлигаша Драган Јаћовић ће са великом зебњом очекује суботу кад ће часовник откуцати 20 сати! То је крајњи рок кад сви мушки клубови треба да Заједници да доставе комплетну документацију како би несметано добили дозволе за лиценцирање играча за наредну сезону.

Оптимиста сам и верујем да ће сви клубови имати све потребне папире и да ће лига стартовати кад је и планирано – искрено је рекао Јаћовић. – Рано је сад да причамо о било чему, рок је 30. август и тада ћемо све знати.

Кад можемо очекивати одлуку?

Убрзо пошто добијемо све податке. Морамо да радимо брзо због лиценцирања. Не смемо пуно да чекамо.

Ако неко не испуни услове?

Рано је да причамо о томе. Верујем да ће све бити у реду.

Да ли је решење спонзор лиге?

Свакако и ми интезивно радимо на томе. Преговори су у току, размишљамо.  Кад би нашли било би идеално решење, јер би то било као Гаспром у СЕХА лиги, спонзор би покривао све трошкове и то би клубовима знатно олакшало посао.

Да ли је субота крајњи рок?

Јесте и онда ћемо морати да повлачимо потезе.

Звезда је поново највећи проблем?

Људи из Звезде су показали велику жељу и вољу да реше проблем. Ми смо дали рокове свима.

Коментари10
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

bAS SU JADNI
Ovakvo stanje u Srpskom rukometu je zalosno. Ovo pokazuje svu NESPOSOBNOST rss NA CELU SA mARIJANOVICEM. kO TREBA DA NADE SPONZORA ZA LIGU - sAVEZ nEMOZE DA NADE - NEKA IDU vALJDA NEKO U OVOJ DRZAVI IMA IOLE SPOSOBNIJI OD OVE GOSPODE KOJA PO CENU ZIVOTA NE ODLAZI
0-0
Cap lock riknuo ?
mig21
Samo da mi je znati ko je ovog nasao i ko ja uvukao u rukomet. Sve rukometni radnici i stvaraoci, izmisle ih sa 40-ak godina. Rukomet su gledali nekada na tv-u, dali su mu nista, a sada uzimaju ozbiljne pare na osnovu njega.
PetaRka
pre nekoliko godina Super liga se zvala "Merkur osiguranje super liga". Zbog čega ne bi moglo ponovo da se nadje rešenje u nekom generalnom sponzoru lige koji bi plaćao službena lica i licence klubovima a savezu pride. Time bi se plakšalo funkionisanje većine klubova. nadam se da ćete, zbog razvoja i opstanka rukometa u Srbiji uspeti da pronadjete adekvatnog sponzora a ne sponzora na kašičicu.
PetaRka
Žao mi je ali nemam dodirnih tačaka sa treneskom organizacijom a još manje sam Markovićem na koga aludiraš. Razlikujem ja dobro oba pojma ali ti ne shvataš suštinu- to je razlika-DRASTIČNA-izmedju mene i tebe.NESPOSOBNO RUKOVODSTVO I SAVEZA I ZAJEDNICE-AKO BAŠ ŽELIŠ DA TI POJASNIM.
Treneri iz ratnog stanja
Razlikujes li ti RSS i Zajednicu superligasa ? Ne ? Markovicu... Ne se pravis naivan bre !
Прикажи још одговора
Treneri iz ratnog stanja
Mozda da Zajednica trenera bude sponzor ? Oni imaju lovu, placaju seminare, placaju dnevnice za dolazak na UO, predsednik skupatine mora da bude na UO da bi Skoda pokupila predsednika, radi se na faxu, u RSS, u Zajednici ... Uostalom rukomet u Srbiji i postoji zbog trenera...

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.