Почетна / Рукомет / Супер лига

Војводина жели бившег репрезентативца Србије Вучковића

Првак Србије хоће да ангажује некадашњег средњег бека Орлова и једног од најбољих одбрамбених играча Европе
ФОТО: Д. Жарковић

Војводина по сваку цену жели за наредну сезону да ангажује Ненада Вучковића! Челници Новосађана су решили из „пензије“ да врате бившег репрезентативца Србије и једног од најбољих одбрамбених играча Европе.

Бивши средњи бек Орлова је имао одличне понуде из иностранства, пре свега Израела, где је првак ове земље, Макаби послао више него добру понуду. Међутим, Вучковић је пре непуних месец дана одлучио да заврши каријеру и посвети се породици и приватним пословима. Главни разлог да окачи патике о клин је била немогућност да буде у близини Београда, а кад су то чули челници Војводине, решили су да га контактирају.

Преговори трају већ неколико дана, договор још увек није постигнут, али како се чује, Новосађани неће тако лако одустати. Нема сумње да би доласком овако искусног играча, сјајног човека и великог борца, Војводина добила много, пре свега у играчком кадру. Шампиона Србије очекује такмичење на три фронта, у домаћем шампионату, националном купу и однедавно СЕХА лиги.

На другој страни, Вучковић је отворен за сарадњу, не бежи од разговора, иако је пре непуних месец дана решио да заврши изузетно богату и успешну каријеру.

Популарни Вучко је каријеру почео у Прокупљу, потом је играо за Крушевац, а онда је стигао и у Црвену звезду. После тога је одлучио да се опроба и у иностранству, па се преселио у Француску и бранио боје Шамберија. То је била само увертира за оно што следи, јер је Вучковић одлучио да се пресели у Немачку. Још 2008. године стигао је у Мелцунген и тако почео каријеру у најјачој лиги на свету. После само четири године у овом клубу постао је миљених навијача, а сви тренери су му због огромног поверења поверили и капитенску траку.

Ненад Вучковић је за Мелцунген одиграо последњи меч, а онда му је клуб приредио величанствен опроштај, док је на иницијативу навијача заувек из употребе повучен дрес са бројем 22.

Овај сјајан момак је прошао све репрезентативне селекције, био стандардни члан А тима са којим је 2012. године освојио сребрну медаљу на Европском првенству у Београду.  

Коментари38
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

КАПИЈА
Маните Војводину, ту виртелну рукометну тријумфалну капију. Пишите о рукомету на позитиван начин.
Veteran isto
Veteran dobro zboris. Samo kome ? dangubama sa foruma ? Mani se....
VeteranNS
Tako je , manite se Vi nas , grupo luzera gubitnika ljudi promašenih karijera! Spektar benefita je apsolutna dominacije na našim prostorima , ukupno gledano najbolje mladje kategorije , više od 150 rukometaša , sopstveni Kamp, koje preživeo i udar Fondacije, 2000 god prvaci Srbije.. Pitaj te Pušicu, Kocića, Elezovića, Stjepanovića , Pešića, Nikolića, Orbovića i jos mnogo igrača kakav je Klub Vojvodina!? Odakle su došli i gde su otišli i za kakve ugovore sad igraju! Liga Evrope i Liga Šampiona i Seha Liga znači najbolja promocija pojedinačnog kvaliteta ! Koliko je potrošeno pa ne trošimo tudje i Vaše , pitaj te Terzića da li jedna titula u Srbiji vredi 20 miliona evra pa onda kad dobijete odgovor i nama postavljajte pitanja !!!
POLET
Sve se bojim da će narod nagrnuti na Neslanu baru. Stiže potrošen igrač, da još malo tezgari.
ALO
Manite se prazne priče, Pišite i dalje o evropskom rukometu, Ovo sa Vojvodinom i Ljubom je dno dna.
IDU DANI ..
Sve mi se čini da se priprema teren za Ćirin povratak. A sa Ćirom će i Cvijan, i još poneki trener sa Rodićevog kampa. A i Univereksport će zaleći za svog stručnjaka Ćiru.
King of the UO
Nece da moze. Cirko da se bavi sas koorporativno upravljanje na fondacijin kamp. Sas Cvijan i sas Sesum i sas Rakonjac. Sve go i suv kvalitet trenerski bez klub.
King
Naravno, samo da se skocka ekipa koja je duplo bolja od ostalih i onda moze.
U DIMU BARUTA
Još jedna prazna priča, da bi se stvorila dimna zavesa, od koje se ne može ući u suštinu problema. Vojvodina je najveći trošadžija, koji, u odnosu na potrošeni novac, nema niti približne pozitivne efekte.
021
Ugovor na 2 godine. Ima da kupimo jos 2-4 igraca Tek da crknete od muke vol.VI
U prašini Sigeta
Ekipa koja promeni 4 trenera u sezoni a raspolaže sa 70000 E godišnje ispadne iz lige. To je pravi pozitivan efekt. Komšije puno sreće u super B.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.