Почетна / Рукомет / Супер лига

Милица Даниловић о амбицијама Бекамента: Јуриш на дуплу круну!

Младе снаге много шта могу да науче од Милице Даниловић. Не, није у питању само рукометно умеће које и са 42 без проблема демонстрира у дресу вицешампиона Бекамента ББ
ФОТО: Бекамент ББ

Од Аранђеловачке Кнегиње Милице, могу да уче и шта значи преданост, љубав и живљење спорта. А, љубитељи рукомета ће имати прилику да је гледају и наредне сезоне с лоптом у руци:

Једноставно нисам могла против срца које увек куца и куцаће за мој родни Аранђеловац и клуб ма како се он звао. После дужег размишљања одлучила сам да играм и ове сезоне. Ту, под Букуљом сам рођена, провела изузетно лепо детињство, у Шумадији начинила прве рукометне кораке, тако да сам двоструким емоцијама везана за рукометни Аранђеловац – прича насмејана Милица додајући:

Једино се надам да неће бити потребе да проводим толико времена у игри као претходне сезоне. Имамо ми добар фонд играча...

Аранђеловачки тим је један од клубова који је везао највише сезона у елитном рангу, скоро увек у горњем дому, па ни у наредној сезони амбиције нису много мање:

С обзиром на традицију и рејтинг клуба увек стремимо ка највишем. Желимо да вратимо титулу првака у Аранђеловац, али и да сачувамо пехар Купа. Имамо квалитет за дуплу круну, а жеља и амбиције нам никад нису недостајале.

Тврди Милица да јој за право даје и играчки кадар Кнегиња:

Аранђеловац је рукометни град, то никад не треба да се заборави и целокупна рукометна јавност града као и локална самоуправа која одваја средства за функционисање нашег клуба, а поготово наш спонзор Бекамент то увек очекују од нас.

Аранђеловчанке су припреме почеле првог дана августа:

Одрадили смо уводни део у најлепшем парку у Србији и кренули са радом у спортској дворани. Нећемо ићи нигде ван Аранђеловца јер овде имамо све потребне услове за рад и добру припрему за искушења која нас чекају на путу до дупле круне.

Овог лета Бекамент су напустиле Ана Качаревић, Ана Томковић и Маријана Карић, вратиле се Катарина Степановић, Јасмина Кукић, а стигла је и Ана Станојловић.

Коментари37
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Psihijatar
Sve ove dole potpisane kolege..razne doktore..i ostale Sapcane pozdravljam kao velike strucnjake rukometa.BEKAMMENT je institucija zenskog rukometa sa skoro celom ekipom devojaka iz Arandjelovca.Kao drugo sve igracice su redovno placene i nikada nisu obmanjivane po tom pitanju.Sabacki lazni i neposteni projekat je prosao onako kako je i vodjen.Da nije pomagan sa Visekrunom koji je i smenjen zbog neregularnosti takmicenja u prosloj sezoni kao i direktor lige a liga nastavljena kao regularna i titula bi kao i kup ostala u Arandjelovcu.Budite pristojni i postujte sve devojke i zene koje igraju u nasoj ligi..nemojte vredjati necije supruge..sestre..majke....Nemojte biti nevaspitani i bahati kao Dejan predsednik Medicinara u raspadanju..budite kulturni i dobri domacini kao ljudi iz uprava Bekamenta i Naise.Budite gospoda i dzentlmeni..kao muskarci koji radite sa osobama neznijeg pola..a sportski i posteno postizite rezultate.Sve sto je lazno i pokvareno kratko traje a nije slatko...jel tako
neurolog
vidim da bekament glavni konkurent medicinaru puni kucevo,metalac kraljevo i njima slicne.zasto ne odmerise snagu sa naisom,medicinarom vec dolaze u pazovu na trening utakmicu.trece,cetvrto mesto im je domet.vise nisu u mogucnosti kao ekipa i zbog mnogo godina.ajmo tivat zove,veteranke moje
MERCEDES 124
Going Bradice ti swe znas.DIREKTOR LIGE NIJE MACIJI KASAJ DA DOPUSTI DA MU MISEVI KOLO VODE.
anesteziolog
u predhodnom komentaru u pitanju je samo greska u kucanju kod specijalnosti,a nije pitanje nepismenosti.ipak ima se dovoljno skole.pozdrav svim kolegama,specijalistima.
otorinolaringolog
pa ti prevara stvarno pojma nemas ni o cemu a o rukometu tek nista ne znas.bekament je gubitnicki sastav a naisa ekipa u pokusaju .medicinar ce ih sve gaziti u to ces se i sam uveriti.ana radovic je motivisanija nego ikad da ove godine sa devojkama pokupi sve trofeje i donese ih kuci u Sabac.
PREVARA
Ona jos vise motivisanija u pivu kod presednika u kaficu.To je primer drugim igracicama i to vam je kancelarija Bradonja a ti jos ucitelj.Tako se deca vaspitavaju u kaficu.Jadna vam majka .
PREVARA
Bradati mozgic.Mozda neznam ali mi Šapcani bicemo srecni ako uzmete Duplu Krunu na regualan nacin bez sudjenja.Na znanje trenerovo tesko.Bolje pustite Anu da Vodi on na foru radi.
Hirurg
Kakav medicinar trofeje uzimaju Bekament ili Naisa.
PREVARA
Idi begaj,,,Svi snimci koje budu igrale Šapcanke idu u kucu EHF.Pa nek namestaju opet prvenstvo.Tako ce se liga jedino zastititi.To vazi i za Muskarce.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.