Почетна / Рукомет / Супер лига

Играчи одбили договор – Црвена звезда све даље од добијања дозволе

Трачак наде за црвено-беле да су корак ближе добијању Дозволе за сезону кад је Спортско друштво поврдило да ће бити гарант испалте дугова петорици некадашњих играча изгледа да је био само то
ФОТО: Журнал

Према усменом обавештењу добијеном од људи из Спортског друштва нису успели да се договоре са играчима око динамике исплате – потврдио је за Журнал и председник Заједнице клубова мушке Суперлиге Драган Јаћовић.

А, „само” то их је делило од добијања зеленог светла за такмичење?

Покушавам и даље да ступим у контакт са неким из клуба, али за сада безуспешно – потврђује Јаћовић напомињући: – Заједница је имала максимално разумевање за Звездине проблеме, изашли смо у сусрет тако што смо репрограмирали дуг према лиги, али неке ствари нису ни до нас.

Шта даље?

Сви рокови су већ пробијени, првенство почиње за две недеље, али како сада ствари стоје све су даље од добијања дозволе за такмичење.

Црвено-бели дугују петорици играча, Николи Докићу, Немањи Зеленовићу, Стефану Ћирићу, Николи Шљиванчанину и Урошу Милошевићу укупно оо 60.000 евра.

СД Црвена звезда је дајући гаранцију Заједници за исплату тог дуга предложило и да ови играчи прву рату добију у децембру ове године, а преостале до краја предстојеће такмичарске сезоне на шта некадашњи првотимци нису пристали. 

Коментари25
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Hemicar
Ove godine cista 10-tka ljudima iz Zajednice za PR. Prvi put je narod skontao gde je problem. Prvi put narod je ukljuvio da niko ne davi, gusi,rusi,potapa,gasi... Zvezdu. Prvi put se cuje da je problem na relaciji Klub-igraci. Mi smo vam obecali, vi ste verovali, mi smo vas uradili, vi nas tuzite. To je bio problem i prosle godine ali je Zvezda ubedila sve da ih gusi zajednica, rss, velja, boza zbog dugova prema njima...
Bojan
Ipak mislim da Zvezdu treba pustiti da igra u drugoj ligi, bilo bi sramota da bude izbacena iz svih takmicenja, mislim na ta niza. Tada bi se tretirao kao ameterski klub, pa bi druge i osnove kluba bile u strukturama. A onda polako se vracati na zdrave osnove i stvarati neku buducnost.
213
U bilo koju ligu klub da ode od ovih dugovanja ne može da pobegne tj ni za koju ligu ne može dobiti dozvolu da igra. Znači mora se postići dogovor sa igračima i to staviti na papir i dozvola je tu. Malo je nerealno to što je predloženo igračima. Dinamika isplate je prva rata u decembru (kad se završava prvi deo prvenstva) a ostale do kraja lige. Taman da se liga završi a onda Jovo nanovo, nisam te isplatio ali bitno je da je odigrana sezona.
Geudkalakridjshau
Niko nema pravo da se ljuti na ove momke. Oni su te pare posteno zaradili boreci se za ovaj klub. Jedino sto je greota je to sto Ovi momci koji se sad bore za klub ispastaju. I ne radi se o tome da li je to ljubav prema klubu ili ne upravo zbog toga sto su takvi ljudi u klubu koji su ga I upropastili. To van je isto kao da radiate u firmi I zaradite svoj Novac posteno I da ga ne dobijere,pa da li biste tuzili firmu ? Zalosno je to kako se oni ponasaju prema tim igracima I obecavaju Im kule I gradove,pa kad vec obecavaju treba da ispune sto oni ne rade pa se onda bune sto ih tuze. A vi sto ste ih tuzili drzite se toga I principa I ne popustajte Jel ce tako jedino nauciti lekciju.
Matori
Butros, Siki i drustvo obecavali i lagali a sada neki Jaca problem. Dajte jednom istinu i kazite ko je zaduzio klub!
mokroguzi
zašto bi igrači nešto oprostili? zar nije dovoljno što su igrali džabe i čekaju godinama pare? koji će nam onda propisi, zakoni i ugovori... dajte da već jednom počnemo da ih se pridržavamo.
lala
Igraci netreba nikome nista da oproste, to je njihov novac. Veci problem je to da li su ti ugovori bili realni kada su ih potpisivali. Koliko znam potpis ispod 90% ugovora je upravo Perunicicev. Da li je isti bio realan kada je potpisivano. Da li se mozda neko ugradio u ugovore je sledece pitanje. Igracima se jednostavno MORA isplatiti svidelo se to nekome ili ne. Jedino je problematicno da li je ispravan put koji su odabrali zajedno sa onim koji ih savetuje. Izgleda da para u ovom trenutku nema, a ako ostanu pri ovom stavu jedini su koji ce izgubiti. Uprava to jedva docekati da se resi problema i SVU krivicu svali na igrace i oni opet bugu losi momci. Mozda bi isti pristali na dogovor da postoji realna uprava u klubu, a ne vitruelna, nazovi uprava i klub u kome su SAMO Perunicic i Sneza.
kole
sramota za RSS

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.