Почетна / Рукомет / Супер лига

Тренер шампиона Војводине Божо Рудић поднео оставку

Тренер шампиона Војводине Божо Рудић је после пораза у Супер купу од Црвене звезде, у суботу у Аранђеловцу, поднео оставку
ФОТО: В. Марковић

Из клуба су поручили да, ипак, све преноћи, али Рудић је и у недељу био при ставу да је после две освојене титуле дошло време да напусти кормило новосадског тима:

Једноставно нешто не функционише и време је за неку шок терапију, што може бити промена тренера. У сваком случају, имаћу у понедељак састанак са управом и видећемо како и шта даље – казао је Рудић.

Управо после тог састанка ће бити и познато ко ће водити Новосађане у среду, у четвртом колу СЕХА лиге, кад на Слану бару стиже Металург.

Војводина има кошмаран почетак сезоне, три пораза у СЕХА лиги, од Динама, Нексеа и Загреба, а со на рану је и пораз у Супер купу од Црвене звезде.

Једине две победе остварили су у мечевима против грчког Дукаса у првој рунди Купа ЕХФ, која су играна у Новом Саду.

Коментари23
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zoran
Cujem da je vec razgovarano sa Perunom i Maksom!
Strangers in the night
On je stranac ...
Istina
Lose cujes. Ovde niko nista ne cuje. Samo se izmislja i laze.
Прикажи још одговора
MM za trenera
Dajte bre Mirkovica za trenera i pomocnik Kukic.Onda ce lagano i Rojevic, uz pomoc Arse portira da se "nakaci" pa da mu se konacno ostvari san da sedi na klupi na nekog medjunarodnoj utakmici. Vojvodina tj uprava kada se otkaci ovih satelita i trovaca atmosfere, moguce da neko od trenera i bude radio u normalnim uslovima.
m i m
Ko god da dodje nece mu biti lako
razum
Ko malo prati Vojvodinu svestan je i upoznat sa situacijom u koju si doveden sa igračkim kadrom i igranjem u Sexa i ligi Evrope.Evidentno da igrački kadar spoj veterana i ostalih nije dorastao za ta takmičenja i rezultati su poražavajući,ali brine što većina prvotimaca kao da je zalutala u klub i pitanje šta će biti i u našem osiromašenom prvenstvu.Strašno je gledati igračinu Vučkovića koji jadan ispada smešan sa svojim lucidnim potezima i bačenim loptama u prazno pošto njegovi saigrači ne razumeju,neznaju da isprate viškove,asistencije i drže ruke u džepovima.Bolje prespavaj,ne razmišljaj nego OSTANI..Bolje i ti nego da opet dovedu dr.Ćirkovića (spasioca preko saveza).
A SAD
Ne znam koji je od neangažovanih trenera ovih dana posmatrao utakmice. Taj je na redu. Tako je i Boža došao na čelo struke. U svemu, jedino je Ćira gospodin čovek. Ali, takav smeta neuspešnim komandantima parade, jer, za razliku od njih, poseduje sportsku i ljudsku harizmu.
Ns
Poseduje samo sujetu i to u ogromnim kolicinama.
Debeli lad
A SAD@ Šta kažeš gosp. čovek ha,ha..Pa Vojvodina je njega nahranila,napojila,iškolovala,trpela kao igrača(uvek nezadovoljan kao igrač još više kao trener),pomogla i pogurala da bude trener u šampionskoj ekipi gde je svako sa tribina mogao sa tom ekipom da osvoji titulu e jedino mu doktorat nisu završili to je preuzeo Un....ex...rt..Tako da su njegovi potezi(tužba)za očekivati i toliko o njegovoj ljudskoj i sportskoj harizmi..
Прикажи још одговора

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.