Почетна / Рукомет / Супер лига

Наиса једва савладала Вождовац

Аспирант за плеј-оф ишчупао је победу против младих Вождовчанки.
ФОТО: Фејсбук/ЖРК Наиса

Наиса – Вождовац 1955  32:31 (17:17)

НишДворана: „Чаир“. Гледалаца: 170. Судије: Цветковић и Николић (Лесковац). Седмерци: Наиса 5 (3), Вождовац 6 (6). Искључења: Наиса 6, Вождовац 4 минута.

НАИСА: Страњанац (5 одбрана), Николић 1, Милојевић, Каралић, Ђоковић 8 (3), Стефановић 3, Радовић, Карић (3 одбране), Симић, М. Петковић, Ивановић, Миличић 10, С. Стаменковић, Танасковић 4, Филиповић 6, Татар.

ВОЖДОВАЦ 1955: Домби (12 одбрана, 1 седмерац), Драгосављевић, Марковић 2, Тодоровић, Божиновић 5, Манчић 3, М. Лукић, Петронијевић 2, Ранђеловић, Петровић 15 (6), В. Лукић, Васић 3, Митровић, Зафировић 1.

Играчица утакмице: Мина Петровић (Вождовац).

Семафор: 1:1 (6) 1:3 (8), 7:4 (12), 8:10 (18), 22:19 (36), 22:25 (44), 31:28 (55).

 

У игри Наисе се и те како осетило одсуство Катарине Радовић, Тамаре Жарковић и Сање Симић због повреде.

Екипе су играле на махове, гошће су повеле 3:1, а затим је Наиса постигла четири поготка и на семафору је сијало 5:3. Прецизно су циљале Катарина Танасковић и Сузана Миличић.

Код резултата 7:4 Вождовчанке су начиниле серију 5:0, сјајна је била Мина Петровић а голове је постизала и Валентина Божиновић.

Мучила се Наиса, гошће су биле у силном налету, Петровићева је била немилосрдна а Маја Домби је зауставила више тешких шутева.

Тренер домаћих Јовановић након два тајм-аута пронашао је добитну комбинацију, нишанске справе су подесиле Марија Филиповић и Анастазија Ђоковић и Наиса је повела са 31:28.

Али је уследио нови пад, гошће поравнавају на 31:31, да би Катарина Танасковић постигла 32. погодак.

Вождовац је кренуо у напад а до тада непогрешива Мина Петровић уздрмала је пречку и то је значило да је фаворит ипак укњижио планиране бодове.

Коментари14
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

leskovac
Suzana i Anastazija su odlično odigrale, same su dobile Vozdovac!
Krrrrr
E el smete da nspisete da je Zvezda klocnula :-)))))
Legija
Naisa je postala legija stranaca
dortmund
a da odgovorim i ovom " ulagacu" . Naisa ulaze jer ima ( ima se moze se ) ali samo do granice koliko je klub jak i ne pratimo primere Zajecara, Vrnjacke Banje, ..... pa da se ugasimo . Verovatno ovaj zabrinuti brine sto mu kcerka jos uvek nema mesta u Naisi ali evo prilike da ode u ovu mladu ali perspektivnu ekipu Vozdovca pa ako se dokaze mozda i nju dovedemo u klub ali iskazanu kao kvalitetne igracice a ne zato sto je NISKO DETE .
Aaa
Pa samo tako i moze da nauci nesto, kad ode, jer u Naisi nema ko da je nauci, vec samo moze traume da navuce. Da postane igrac bez energije, volje, sigurnosti, da se plasi posle svake greske reakcije onog koji treba da i kad ne ide da hrabri, gura igraca napred.
dortmund
ajd da odgovorim ovom "bayernu" dok ih ne sameljemo veceras od 18.30. Sticem utisak da igracice Naise podcene ove slabasne ekipe. Videlo se veceras da nema zara , energije, motiva o moglo je opasno ds bude po konacan ishod da publika na kraju malo nije vise odreagovala i zbunila vozdovcanke u poslednjim napadima. Moram reci da mala Radovic zaista fali jer osim nje niko se ne snalazi u toj ulozi organizatora. Suzana Milicic veceras kao da je bila u kaficu a ne na utakmici , Tanaskovic nikako da prelomnim golovima postanena vodja ekipe, Anastazija pokusavala ali se i ona utopila u sivilo utakmice a odbrana sa Tatar i nervoznom Milojevic vrlo lose zadrzavala ovog snajperistu od Mine Petrovic. Golmani ocajni sem u poslednjih par minuta odbrane Stranjanceve i leteceg krila Marije filipovic koji su prelomile utakmicu. Ponavljam slabo izlazimo sa Slogom , Vozdovcem , .. ali su misli usmerene na medjunarodno kup takmicenje i tu treba traziti nedostatak motiva protiv Vozdovca .
Juventus
Ok, ja sam samo čitao statistiku...15 golova Mine Peterović , od toga 6 iz penala i 10 Suzane Miličić iz igre svako ne mogu da se porede kako god da je igrala.
dortmund
i meni prosto neshvatljivo da sa onom igrom Milicic da toliko golova . Jednostavno igrala je bezvoljno i nezainteresovano na momente . Nisam zadovoljan njegom igrom na toj utakmici
Прикажи још одговора

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.