Почетна / Рукомет / Супер лига

Слога у узбудљивом финишу славила против Мокре Горе

Екипа из Пожеге се победом пробила на друго место са десет бодова и дели га са Обилићем и Црвеном звездом
ФОТО: rss.org.rs

Слога – Мокра Гора 27:25 (13:13)

Пожега – Хала спортова. Гледалаца: 500. Судије: Марић (Панчево) и Машић (Зрењанин). Седмерци: Слога 5 (5), Мокра Гора 3 (3). Искључења: Слога 12, Мокра Гора 8. минута. Семафор: 2:4 (7), 9:8 (19), 12:12 (27), 17:15 (35), 23:21 (44).

СЛОГА ЗМАРТ ФОРС: Стојановић 4, Вокши 1, Павић 2, Стевановић, Радивојевић, Антељ (9 одбрана), Медић 3, Јанковић 5, Марјановић, Ражнатовић, Давидовић 4, Гојковић, Радовић (4 одбране), Џамић, Цупара, Тодоровић 8 (5).

МОКРА ГОРА: Милић 4, Томић 3, Божовић, Алексић, Томовић, Николић 5, Миленковић (8 одбрана), Вуковић 4 (3), Кошанин, Д. Касаловић, А. Касаловић, Алексић 1, Симовић, Утвић 2, Ђукић 3, Станковић 3.

 

У веома нервозном и растрзаном мечу домаћи су дошли до вредне победе, иако су гости имали прилике да освоје неки бод. Током целог меча играло се гол за гол, а највећу предност домаћин је имао три гола.

У екипи Слоге уз голмана Антеља истакли су се Тодоровић и Стојановић, а код гостију голман Миленковић на висини задатка као и Милић и Николић.

Семафор 8. кола Супер А лиге:

Среда:

Слога Змарт форс – Мокра Гора 27:25 (13:13)

Субота:

17.30: Пожаревац Црвена звезда

18.00: Обилић – Партизан

19.00: Југовић – Металопластика

19.00: Спартак Војпут – Рудар

19.00: Шамот 65 – Железничар 1949

Коментари19
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Neki dr sa sela
Jugovic sve bolji. Ipak ga vodi doizbornikov pomocnik doktor Trbojevic
Eret
Bravo za sudije!
Sudijski parovi
Iako mnogi ovde vec otpisuju njih dvojicu, mislim da se grdno varaju. Uskoro ce biti povratak otpisanih a potom sledi metlanje popisanih kojih je sve vise i vise...zivi i zdravi bili i svojim ocima videli
Drugar moj
Ajde Bane jos koji put posalji isti tekst!
Sudijski parovi
Pomenute sudije koje su na slici nisu bili ucesnici pomenute utakmice. Mnogi se raduju kada im njih dvojica ne sude, vidim vec neke da se raduju njihovom propadanju...tek sledi povratak otpisanih a tada sledi metlanje zapisanih ciji se spisak stalno produzava. Trajace njih dvojica na mnogaja ljeta...zivi i zdravi bili i sve to svojim ocima USKORO videli
Nenadic Branislav
Hvala na lepim zeljama i komentarima! Hvala na reklami,svi su me zvali da mi kazu da sam u novinama... Valjda ce me sada zvati Maric u Parove, posto sada IMAM VREMENA NA PRETEK...
Knjaz Miloš
Za povišen krvni pritisak ne konzumirati kiselu vodu, posebno izbegavati pvc pakovanja od 1/2 litra. Više su gazirana pa su flašice tvrdje.
Zvezda
I treba da ga imas legendo,davno si to zasluzio!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.