Почетна / Рукомет / Супер лига

Војводина победила Динамо и освојила Куп Војводине, обезбедила и финални турнир Купа Србије

Чувар мреже Новосађана Светислав Веркић је са 14 одбрана био најбољи појединац меча до 28. минута када је искључен после кошкања са крилом Динама Пилиповићем
ФОТО: rkv.rs

Војводина – Динамо 25:22 (14:9)

Оџаци – Гледалаца: 1000. Судије: Иван Мошорински (Зрењанин) и Александар Панџић (Зрењанина). Седмерци: Војводина 2 (1), Динамо 6 (5). Искључења: Војводина 12 (1 црвени картон), Динамо 16 минута (1 црвени картон).

ВОЈВОДИНА: Јандрић, Симовић, Чагаљ, Милашевић, Остојић, Стојановић 1, Надовеза 4, Јовановић 7, Вучковић 2, Трифковић 4, Станковић 5, Бојанић 2, Николић, Веркић, Грозданић.

ДИНАМО: Жујовић 1, Филиповић 3, Димитријевић 3, Радановић, Пралица 1, Јелић 2, Мирковић 1, Јовановић, Петровић, Дистол 2, Баруџић, Славуљица 1, Радовановић, Шапоњић 3.

 

У финалу Купа Војводине у Оџацима у окршају СЕХА лигаша Војводина је победила Динамо 25:22 (14:9) и освојила трофеј, уједно су се Новосађани пласирали на завршни турнир Купа Србије.

Војводина је до кључне разлике дошла почетком другог полувремена, у финишу је Динамо пришао на 19:22, а онда је Божидар Надовеза са три гола (25:19) отклонио све недоумице око победника.

Код Новосађана најефикаснији су били репрезентативци Србије Милан Јовановић са шест голова, и Страхиња Станковић са пет.

Меч је обележио и инцидент крајем првог полувремена када су се у 28. минуту закачили крило Динама Александар Пилиповић и голман Војводине Светислав Веркић. Чувар мреже Новосађана до тада је био најбољи појединац меча са 14 одбрана, али је искључен. У метежу су судије као кривца виделе и бека Панчеваца Петра Жујовића, па је и он меч завршио пре краја.

Коментари49
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bas cudno
Da su najbolji igraci bili Jovanovic i Stankovic. Boze, da mi je samo znati odakle su ti momci.
Vidi se da vi iz Vojvodine
Ni pravopis ne znate. Milsilm da si zamenio je l' sa jer.
I tako
Iz Kruscica :) A oni su iz Rk Vojvodine,jel oni imaju da ih plate, dok je bilo Vucele nije se Racic, zalio na drzavne pare sto trosi. A sad se raspisao po komemtarima.
Koji...
...ste vi (Pančevo i Voša) cirkus i komedija... na šta spade ovaj sport, nema više onih pravih klubova, nema trenera, nema igrača, nema rukometnih radnika, nema ni navijača, sve je nestalo... e zato nema više ni rukometa!!! Nekad bi sport... a sada, ovo se samo ove rukomet i ništa više!!!
Bruka
Još veći incident je napravio direktor Vojvodine čuveni Jefta koji je sa tribina pretio sudijama i rukometašima Dinama kao i upravi Dinama koja se nalazila na tibinama. Šta reći sramno ponašanje i takvi bi da se pitaju.
Ajde idi vidi da li sam na Tamisu
Nauci : jeVta Ne znas ni kao se zove a znas gde je bio i radio
el trabajo
Rukomet očajan, pa je možda besmisleno pričati o suđenju, ali...Mogu navijači ovde pisati šta god hoće, ko je znao i hteo da vidi video je, ko nije neće mu biti jasno ni kad mu se objasni. Vrlo perfidno, toliko da prosečnom gledaocu ništa nije jasno, svaka fift-fifti lopta je data Vojvodini. Date lopte da se sa 2 ode na 3-4 razlike, uzete kad se sa -7 vratićalo na -3. To igrač oseti, vidi se kad od 40.-50. minuta Dinamo daje golove i vraća se u igru, Pilipovićeva nevernička faca čak i kad daje sedmerac na 9-10 min do kraja...oseća se to među igračima, u kriterijumu. No nema veze, iskreiran je najnebitniji među bitnim događaja u sezoni, Voši se mora kompenzovati i to što sledeće godine ne igraju SEHU bez obzira i da osvoje titulu(poslednji ove godine), a to je i razlog zašto je neće uzeti. Savršen tajming posle 5 godina, logistika malo slabija, nema motiva igranja u SEHI, podrška u Kupu, kao večita utešna nagrada u svim sportovima...sve miriše na to. U šta se ovaj sport pretvorio...
Hejter
Smučili su se svima ...ubismo tastaturu i tak sad dodjosmo do poente! Sine , lako je to rešiti, uložiš malo više napraviš tim imaš trenera izadješ na teren i pobediš! Znači u prevodu Dinamo prvak i više nemamo nijedan problem u našem rukometu tj. kreće progresivni prosparitet!? Nažalost SVIH tvojih istomišljenika mi ni za pedalj ne odstupamo !!!
Poznavaoc
Zujovic je ubedljivo najbolji igrac Dinama, od njega sve krece. Vise on znaci Dinamu nego Verkic Vojvodini.
Прикажи још одговора
Osmeh
Sem malog Jovanovica,revija isluzenih igraca i nekoliko batinasa u odbrani.A na obe klupe,Petkovic i Rojevic,ljudi zaduzeni za mladje kategorije u RSV.
Lazne suze
Rojevic je mlad trener koji vodi ml kategorije i ne skriva se iza nikoga, a put glavnog trenera je i mesto pom trenera koje se mora proci. Ne komentarisi kada ne znas.
suze
Petković,pokupio starce a Rojevic se uvek skriva iza nekog druvog.Kao i Kukic pre njega.
Прикажи још одговора

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.