Почетна / Рукомет / Супер лига

Звезда ремизирала са Пожаревцом у Београду, Нишлије убедљиве

Мокра Гора и Рудар минималним победама дошли до вредних бодова на домаћем терену
ФОТО: И. Веселинов

Железничар – Шамот 30:24 13:(12)

НишДворана: Чаир. Гледалаца. 400. Судије: Секулић и Јовандић (Панчево). Седмерци: Железничар 1 (1), Шамот 7 (6). Искључења: Железничар 6, Шамот 8 минута. Семафор: 4:2 (7), 4:5 (11), 11:8 (22), 20:14 (39), 28:20 (54).

ЖЕЛЕЗНИЧАР 1949: Златановић (8 одбрана), Гемаљевић (5 одбрана, 1 седмерац), Лазић, Миловановић 2, Станкулић, Сретеновић 4, Мађар, Крсманчић 4, А. Станојевић 2, Спасић 2, В. Станојевић, Мирић 1 (1), Јевтић 4, Ђукић 6, Вучковић 5, Поткоњак.

ШАМОТ 65: В. Ђорђевић (4 одбране), И. Ђорђевић (3 одбране), Митровић, Милићевић 1, Илић, Ранковић 4 (3), Радосављевић, Савић, Прашчевић 4, Глишић 7 (3), Ломић 3, Милинић 3, Николић, Живковић 2.

 

Нишлије су против Шамотера наставиле успешну серију.

Гости су оставили добар утисак у првом полувремену незаустављив је био Милош Милинић, а истакао се и Александар Глишић. Код домаћих одскочио је голман Дејан Златановић са осам одбрана, а шутерски је био расположен Милан Вучковић.

Дизелка је од 31. минута појачала гас начинила серију 7:0 после сјајних потеза Ђукића, Крсманчића, Сретеновића и Јевтића.

Домаћин је имао више играча у ротацији, гости су у финишу меча попустили и нису могли да избегну убедљив пораз.

Семафор 19. кола Супер лиге Србије:
Субота:
Мокра Гора – Слога 23:22 (7:11)
Рудар – Спартак 26:25 (14:13)
Црвена звезда – Пожаревац 23:23 (14:12)
Железничар – Шамот 30:24 (13:12)
Недеља:
18.00: Партизан – Обилић
18.30: Металопластика – Југовић
Коментари23
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bcs Šabac
Nije Metaloplastika ni jednu utakmicu oštećena čak su protivnici oštećeni pa neće ni protiv Jugovića, možda je namešteno.
Pozega
A na Kosovu bruka i sramota. Vucko otima Sinisa naredjuje sudijama kako da sude posto je Mokra Gora od nacionalnog interest. Posle utakmicu sudijev mrtve hladne kazu da im je receno da je utakmicu dogovorena, pa se posle cude sto smo zapinjali. BRUKA OD SPORTA
Pravda
A kada je u prvoj utakmici u Pozegi MG imala jedno vreme 3 igraca na terenu bilo ti dobro? Tada se nisi zalio na sudjenje? Izgubio si od MG kup usred Pozege i to 2 najbitnija igraca MG dobila crvene kartone, a drugo poluvreme imala 11 iskljucenja, ali to je vama noramalno da ne navodim ostalo. I sad u prvenstvu si izgubio pa ti sudije krive. A dobre bile dok si vodio 4 razlike na poluvremenu? Budi veliki i u pobedi i u porazu. A imali ste ogromnu zelju da pobedite, ali vise srece sledeceg puta...
Sumice
Zbog takvog razmisljanja i ljudi kao sto ste vi,koji iz zurnala citaju izvestaj utakmice i komentarisu,rukomet i jeste tu gde jeste,na dnu! Kada “mali” klub uzme bod ili dva “velikom” klubu,onda je namesteno,a kada “veliki” klub pobedi “mali” uz neverovatnu podrsku sudijskog para,onda je sve regularno!? Zato se i gase klubovi,nestaju talenti i jedini koji profitiraju su “ljudi” iz saveza kojima je jedino bitno da su oni finansijski obezbedjeni! Licemeri!
Rukometas
Prvo odgledajte utakmicu pa onda komentarisite! Gledao sam sinoc kako Branka i Zorica otimaju Pozarevcu dva boda,jer su igrali mnogo bolje od prosecne Zvezde...toliko
Civija
Ocekujete neocekivano veceras u SA. Vrgovic dan pred delegiranje znao ko su sudije. Da li ce obecanja Bozidaru biti dovoljna.Gledamo veceras.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.