Почетна / Рукомет / Супер лига

Састанак пред старт плеј-офа: РТС и РТВ ће преносити мечеве

У просторијама Рукометног савеза Србије, одржан је састанак Директора Лиге са представницима клубова учесника предстојећег доигравања
ФОТО: Н. Неговановић

Састанку су присуствовали представници Динамa, Војводинe, Железничара 1949, Партизана, Црвене Звезде, Обилића, Металопластике (потенцијални учесници), у конкуренцији мушкараца и у конкуренцији жена Наисе, Медицинара, Јагодине (обезбедили учешће у доигравању) и Извора ББ (потенцијални учесник).

На конструктивном састанку, договорени су принципи сарадње у предстојећем доигравању као и начела целокупне организације доигравања.

За љубитеље рукомета најважнија вест је да ће медијски партнер Лиге, РТС редовно преносити утакмице доигравања, док ће све утакмице Војводине, као домаћина, преносити РТВ.

Поред наведених директних телевизијских преноса, љубитељи рукомета моћи ће све утакмице доигравања да прате путем лајв стрима и лајв скора.

Коментари15
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Jaran
Evo sav se tresem. Ni ja ni Boža ne spavamo noćima zbog metaloplastike, kako da ih nezasluženo ubacimo u play off, da bi njihova nesposobna uprava ostala na gradskoj sisi još koju godinu. Pa drugari, imate veći budžet nego svi BG klubovi zajedno, napravite ekipu i budite šampioni, ko Vam brani?
Macva
Sve što je bilo iole vredno u Sapcu su rasterali ovi veliki doktori, Bogu hvala ti momci sada igraju i gledaju sa vrha
sava
ali kako bi izgledala ekipa bez tatinih i maminih sinova?
Прикажи још одговора
Sabac
Obilc- Zvezda dogovreno.Sramota! Lazo, bice... Jarane I ti si na redu .Znas ti zasto! Nemo se pravis.... Bozice I to ces da budes...
Moguće
Ali će protiv Obilica uzeti i Vojvodina, Dinamo i Želja, pa mi je nejasna tvoja računica. Šta onda znače ta četiri Zvezdi i Partizanu?
Dragan Hadzi Petrovic - Lipolist
Apsurdnost pisanja ovih komentara je ove najjasnija. Anonimno napadnes a znas da nisi u pravu. Napad je najbolja odbrana! Sedis na Banjici i smejes se a rukomet ode u 3l. Pod pokroviteljstvom RSB je osmisljen sistem " dogovora" tri beogradska kluba a sve ce biti jasno u doigravanju gde ce Zvezda i Partizan lako doci do 4 boda jer ce Obilic da se rekreira. I svi vi " kriticari" znate da je ovo istina ali kao napadate Metaloplastiku koja je za sve vas institucija. Njihov problem je naivno, nepismeno, neobrazovano, nadobudno, nedostojno, neiskusno rukovodstvo koje kao dispecer gradskih para razmislja samo o njihovoj raspodeli bez ikakve strategije i vizije stvaranja novih izvora i strategije kluba. Ko im je kriv kada se Jaran i Sasa Blagojevic sanjima sprdaju.
Прикажи још одговора
Tranzicija
Svidja mi se sto ste uz tekst stavili prikladnu sliku, igrace dva trenutno najbolja kluba u Srbiji...
Hahaha
Hahahahaha
Pink
Zar rijaliti počinje da se prikazuje i na RTS?
Masaro
Pa normalno da će prenositi kada je za đzabe.A kada treba da se plati onda gledamo neke ne bitne utakmice.Sramota šta radi taj RTS,treba ih ugasiti. Pa zar našu fubalsku ligu ne možete da prenosite,sramote!Ne,gledamo odbojku,vaterpolo i rukomet samo u prenosima i jedan dan lige šampiona.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.