Почетна / Рукомет / Супер лига

Динамо у стрелишту бољи од Металопластике на старту плеј-офа за титулу

Шапчани водили па стали, Панчевци рутински привели меч крају
ФОТО: В. Марковић

Динамо – Металопластика 31:29 (17:16)

Панчево - Дворана: Стрелиште. Гледалаца: 1.000. Судије: Боричић и Марковић (Београд). Седмерци: Динамо 3 (3), Металопластика 7 (7). Искључења: Динамо 8, Металопластика 14 минута. Црвени картон: Бранко Радановић (Динамо). Семафор: 4:4 (7), 7:9 (12), 13:15 (26), 20:20 (38), 26:25 (49), 29:26 (53).

ДИНАМО: Жујовић 5, Пилиповић, Димитријевић 7, Буњевчевић 1, Радановић, Стојановић 2, Елезовић 2, Јелић 4, Мирковић 2, Петровић (одбрана), Дистол, Баруџић 1, Славуљица 1, Радовановић (6 одбрана), Бандука 4, Шапоњић 2.

МЕТАЛОПЛАСТИКА: Воркапић 4, Трнинић, Писарић, Дошен, Дакић, Брајовић 7, Арсић (10 одбрана), Ђукић 1, Јездимировић, Митровиић, Матичић 9, Тодоровић, Гојковић 4, Милић 1, Бомаштар, Тркуља 3.

 

Имали су Шапчани у првом делу игре и четири гола предности, али су Динамовци утегнутијом одбраном све окренули на своју воденицу. Панчевци до истека 30. минута не само да су стигли госте, већ су на одмор отишли са голом вишка (17:16). Матичић је за Чивијаше дао шест голова, а Иван Димитријевић се код домаћина истакао са седам успешних реализација.

У наставку меча гостујући тим се још једном пренуо, завртео резултатску вртешку, али су жуто-црни доказали да су у овом тренутку с правом проглашени фаворитом.

Арсић, Брајовић и Матичић су у Панчеву доказали класу, али није то за сада довољно против Димитријевића, Жујовића, Јелића, и осталих момака из панчевачке екипе.

Семафор 1. кола плеј-офа Супер лиге:

Петак:

Железничар 1949 – Партизан 28:22 (12:10)

Субота:

Војводина – Црвена звезда 27:27 (14:12)

Недеља:

Динамо – Металопластика 31:29 (17:16)

Коментари16
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kg/Pa
Barudzic OBJASNIO!
Mnogo volem...
...kad Barudzic objasni...
Kg/Pa
Nikakav problem. O cemu pises? Barudzic OBJASNIO! Kao i sto sam vec nekoliko puta rekao. Petko ga gusi na klupi, a potencijal za A reprezentaciju bez problema.
Прикажи још одговора
Ja
Posle prvog kola utisak je da ce Nis lagano do titule. A ovi sto kazu da nije fer da se takmice... mislim da je bolje da se takmice ovi sto imaju pare nego ovi sto nemaju iz razloga sto ce pored sudija i igraci uzeti neki dinar. Da je srece svako ko ne isplati 2-3 plate treba biti izbacen iz lige. Pa igraci nisu belo roblje, na njih niko ne misli!
Ti
Voša posle pet godina vladanja odlučila da svima da šansu za titulu!!!!! Postavila Roju za trenera. :-) :-) :-) :-)
Ozil
@ja Mislim da nisi u pravu. Ja sam igrao rukomet, ne vrhunski, ali zamisli da klubovi posle dva promašena zicera izbace igrača na ulicu. Ili ako sudija pogreši dva-tri puta da ga ne plate? Realno, vrhunski igrači igraju u Nemačkoj, Francuskoj... i nemaju problem sa platama. U Srbiji su oni koji tamo ne mogu jer nisu kvalitetni. Kakva država, takvi klubovi, takvi igrači, takve sudije. Takvi smo i mi sto po forumima piskaramo....
Прикажи још одговора
Sramota
Sudije pogurale Dinamo! Boricic i Markovic jos jednom pokazali da su sudije zadatka!
Gil
Oduvek su i bile. To je opste poznato
pol
Nadam se da Radanović nije unakazio ono dete. Sramota je više da gledamo to ponašanje i te startove na terenima,
Objektivni gledalac
Svaka cast Metaloplastici na borbenosti. Presudio je vec broj igraca Dinama u rotaciji i nista vise. U vecini utakmice igra i rezultat su bili egal. Ako se uzme da je u ekipa MP dosta mlada, pokazali su da mogu da se nose i sa jednim Dinamom. Sve cestitke
Realnost
Vorkapic 97 god,Djukic 97 god,Milic 98 god,Dakic 96 god,Pisaric 99 god,Dosen 98 god,Bomastar 99 god,Todorovic 99 god,Brajovic 94 god,Maticic 93 god,Gojkovic 93 god,Jezdimirovic 93 god. Realno mlada ekipa sa dva iskusnija igraca.
Cccccc
Mladi???Ko je mlad u postavi leba ti?

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.