Почетна / Рукомет / Супер лига

Војводина боља од Динама

Рукометаши Војводине победили су у Новом Саду Динамо из Панчева са 28:22 (15:10) у последњем мечу седмог кола плеј-офа Суперлиге
ФОТО: РК Војводина
Војводина, која је на овом мечу играла без повређених Милана Јовановића и Радована Остојића, сада има десет бодова и друга је на табели. Први је Железничар из Ниша са 11, Партизан је трећи са осам, Динамо и Металопластика имају шест бодова, док је Црвена звезда последња са бодом.
 
Голман Новосађана, Светислав Веркић, бриљирао је са 20 одбрана, а Божидар Надовеза је био најефикаснији код домаћина са седам голова. Одличан је био и Милош Грозданић са пет погодака, док су по четири дали су Душан Трифковић и Страхиња Станковић.
 
Код Панчеваца истакао се Иван Димитријевић са пет голова.
 
У следећем колу у среду Динамо ће дочекати Железничар, док ће Воша гостовати Металопластици.
Коментари23
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Boro tj Rojevicu, ti si najveci promasaj Vojvodine. Tebi je najbitnije sta se pise ovde, i sta direktor prica na tribinama, zato od 60 min 55 gledas gore u njih i treses se, i obavezno pises komentare o samom sebi, to celi Rk Vojvodina prica pa i taj isti direktor, a to sto se igraci zale na kvalitet treninga i sto trener seta sa telefonom i gleda rezultate to je tek posebna prica. Neka Rojo sedi i pusti da te igraci naprave trenerom.
Juhu
Ekipa nikad skromnija a igra nikad bolje. Nesto bas nije jasno u ovom malcice zlobnom komentaru. Verovatno se zale oni sto ne igraju :) Pa im se prividja gledanje rezultata i ruzicasti slonovi :)A tebi da ces jednog dana biti trener u Vosi, a znas koliko ne znas :)
King
Hahaha pa sto nisu napravili predhodna tri??? Sigurno da mu je bolje da napise vama komentar nego da razmontira favorite lige 10 razlike!!
Прикажи још одговора
Razum
Prijatelju ko god da si Barudzic je ok i momak i igrac, nego nemoj ga previse uzimati usta moze samo njemu da steti, a koristi nece da ima. Nego pisi nesto pametnije ako imas, jer ovde svega drugog ima osim pameti. Mnogo neostvarenih ljudi koji bi preko foruma da nesto kazu, ozlojedjeni, kvazi uvredjeni, sujetnih do neba. Istinski postovaoci ove muske igre nadajmo se da ce nas sport ozdraviti iako ga nesto polako ali sigurno glocka ili izjeda do koske.
Kg/Pa
Vazi!!!
Gosp. Selektori
Zarkovic,Tomara i ostali provereni strucnjaci.Malo pisite o sebi sta ste gde uradili.Decka ostavite na miru!
fkv klisa
svaka cast bez Jovanovica demolirati pancevce je za pohvalu. IDEMO VOSO DO TITULE
Bcs Šabac
Da li je Radanović povredio nekoga?
Razum
Barudzic objasnio ili ne, ali ti dosadio za zlatnu medalju iz discipline zvana glupost
Keramičar
Srki ponovo jaše. Obuzdaj se, bar kad se dečko povredi.
Kg/Pa
Zasto ovako? Zasto protivljenje za podrsku momku koji je tek sada zablistao posto Pilipovic nije igrao a Petko konacno dao punu sansu. Momak je kalibar za A repr i to je objasnio svaki put. Guraju razne Sotice i ostale dok Barudzic objasnjava na terenu.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.