Почетна / Рукомет / Супер лига

Нишлије на корак до титуле, Војводина пала у Чаиру!

У најважнијем мечу у историји клуба, Нишлије су убедљиво савладале Војводину и овериле визу за СЕХА лигу
ФОТО: В. Марковић
Железничар – Војводина 21:15 (9:7)
Дворана: „Чаир”. Гледалаца: 3.500. Судије: Бранка Марић и Зорица Машић. Седмерци: Железничар 3 (2), Војводина 7 (4). Искључења: Железничар 8, Војводина 4 минута.
ЖЕЛЕЗНИЧАР: Златановић (12 одбрана), Гемаљевић (3 седмерца), Лазић, Живковић 1 (1), Миловановић 1, Поткоњак, Сретеновић 5, Мађар, Крсманчић 1, Станојевић 6 (1), Спасић, Јевтић 2, Петковић 1, Мирић, Ђукић 3, М. Вучковић 1.
ВОЈВОДИНА: Веркић (8 одбрана), Перовић, Симовић, Чагаљ, Милашевић, Стојановић, Надовеза, Н. Вучковић, Ратковић 2, Трифковић 1, Томић 5, Станковић, Николић 1, Бојанић, Грозданић 6 (4), Радовић.

 

У историјској утакмици Железничар је одиграо најбољу одбрану и Новосађане свео на само 15 постигнутих голова.

Голман Дејан Златановић у првом полувремену имао је чак осам одбрана, скинуо је и три седмерца, а Железничар је водио са 9:7.

Семафор последњег, десетог кола (1/2. јун):

Динамо – Црвена звезда

Војводина – Партизан

Металопластика – Железничар

Кад је Железничар голом Сретеновића повео са 18:14 било је извесно да ће Нишлије уписати победу за анале клуба.

Томић је смањио на 18:15, затим је уследио пројектил Станојевића, па Ђукића и у Чаиру је настало велико славље.

Семафор деветог кола плеј-офа Супер лиге:
Железничар – Војводина 21:15 (9:7)
Партизан – Динамо 33:32 (16:14)
Понедељак:
18,00: Црвена звезда – Металопластика
Табела: Железничар 13 бодова, Војводина и Партизан по 12, Динамо 8, Металопластика (меч мање) 6, Црвена звезда (меч мање) 1.
Коментари59
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

nislija
Zaboravljate da.je pre nekoliko sezona Vosa uzeo titulu u Nisu uz obilatu pomoc sudiskog para koji je sudio sinoc a Zelja ispao iz lige...Vremena se menjaju pa.ce tesko i do sexa lige...
Špo
Kažu u Nišu makedonci digli sidro? Jel istina to?
Rusko
Ja samo da se javim. Poz za slikara, istinu itd... Jos nije zavrseno, pa da ne pricam puno. Ali se nadam da pehar stize u Nisu. A vi sto kukate da kako nam sudije pomazu... Mozete samo tako da nastavite, da ne polemisemo puno o tome sada, bolje na kraju.
miks
opusteno,vise puta smo pokazivali i dinamu i partizanu ove sezone :) u svakom slucaju titula ide onamo gde treba :) IDEMOOOO NIIIIIIIIIIIS
Štef
Dinamo vam je pokazao u Pančevo kakvog ste kvaliteta, a pre toga i Partizan. Ako u Šapcu ne bude sklanjalica, prvaci nećete biti.
Пољска у мом срцу
Каква партитура интернационалаца из Катара, а у корист црно-белих. Дајнамо да је играо до прекосутра не би победио. Правило о подизању руке за пасивну игру јуче је имало практичну примену. Домаћину готово никад, а кад се преваре па ипак подигну руку заједнички су чували лопту бекови и суци из Катра (или се ипак каже Катара). Шест додавања, шта то беше!?
PA
Petkovic je rasturio DINAMO, od najbolje ekipe u ligi do 4 ili 5 mesta na kraju.
Kg/Pa
Barudzic objasnio!
Taj
Uvek objasni... Ja eto,prosto,volim Barudzica..
Bek
Gospodjo potpuno se slazem

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.