Почетна / Рукомет / Супер лига

Капитен Металопластике Митровић окачио патике о клин

Милош Митровић је пре две сезоне освојио у Куп са из града крај Саве
ФОТО: РК Металопластика

За капитена Металопластике, Милоша Митровића, меч последњег кола плеј-офа у коме су његови Шапчани славили против Железничара и изборили учешће у Челенџ купу био је и опроштајни.

Овај момак који је пре две сезоне освојио у Куп са из града крај Саве, решио је да заврши каријеру.

Симболична слика на којој стоје окачени дрес са бројем 19 и патике уз његову слику говоре о томе.

Шапчани су се потрудили да капитена испрате у „пензију“ како доликује, па су му испред хале саиграчи припремили дочек уз бакље, а на самој утакмици сви су носили мајице са његовим бројем, презименом и бројем 435 који означава укупан број утакмица које је одиграо у дресу Металопластике...

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Saba
Mitrovic je funjara i licemeran lik...velika drukara u svlacionici zato nigde nije ni otisao iz MP
Bcs Šabac
Mitrović je za Vas legenda,, legendarni"
Bcs Šabac
Hvala za odigrane utakmice u MP, mogao bi preuzeti neku generaciju u školi rukometa MP, sramota je ko sve vodi treninge, on je zaslužio da mu se klub oduži i dobije neko mesto u njemu.
Trener
Veca je sramota kakve sve “legende” pisu komentare po Zurnalu od toga ko vodi treninge.
Saigrač
Zaslužio je on mnogo više.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.