Почетна / Рукомет / Супер лига

У Ниш стигли Бандука, Павловић и Кљајић

Вицешампион и освајач Купа Србије ради пуном паром у прелазном року
ФОТО: В. Марковић

После Младена Крсманчића још један велики Железничаров адут у прошлој сезони, Милан Ђукић, одлепршао је са Чаира. Руководство Железничара реаговало је експресно и као замену ангажовало Павла Бандуку (21) доскорашњег члана Динама из Панчева.

Железничар је вратио Александра Павловића, који је поникао на Чаиру и стигао до јуниорске репрезентације а носио је дрес Црвене звезде и у минулој сезони Беле Паланке у супер Б лиги. Павловић игра на позицији левог крила и средњег бека.

Још једно крило слетело је у Чаир. Реч је о до овог лета првотимцу Црвене звезде Алекси Кљајићу изузетно хитром и поузданом момку који ће свакако бити значајно појачање за Нишлије.

Претходно су нишки тим ојачали и пивотмен Дејан Бабић и бек Стефан Јанковић.

 

Коментари26
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

novi sad
Ja bih samo zamolio rukovodstvo "ajvar giganta" da ostave velikog stručnjaka i oličenje kulture na klupi,mi se onda ne brinemo ni za sedmu titulu u nizu.
Djole Ajvar
Ako je moguce jos u Julu mesecu da ide saopstenje sa jakim obecanjem : “U ime svih nas iz ajvar brigade za zakletvu Levcetu ja skovao sam stih, ne spominjem proslu sezonu jer nova titula je nas, bicemo OPET prvi “
Nis
Koliko levih krila ima da lete ulevo
Gradacija u Nis
Lepo - levce - levo
Bcs Šabac
Opet će Metaloplastika rešiti prvenstvo, džaba vam pare.
Anti Legend
Ziveo !
Istina
Metaloplastika bez legendi! Ziveo rukomet bez legendi!
Прикажи још одговора
Tranzicija
"Trebaju nam jaki sportski centri van BG" - ovo vazi kada klubovi za koje navija 90% Srbije "dominiraju". Kada ih neko igrackim kadrom i pozicijom na tabeli ugrozi onda sve najgore o njemu. Danas RK Zeleznicar,sutra neko drugu. Shvatite da za nekog treceg u Srbiji nema mesta,sve mora da bude podredjeno zvezdi i partizanu. Tako je,pljujmo po Zelji!
Tranzicija
Ne smetaju vam drzavne pare u vasim klubovima,milionski dugovi,Diva-FMP i sl.,ali vam smeta jak klub juzno od BG. Tacka!
Plus Kvan Perfekat
Covek vam je sve rekao zasto se rukometma srbija okrenula protiv Zelje i Boze ... Shvatite to...
Прикажи још одговора
ERETAS
Zaboravih da spomenem cuvenu skolu rukometa. Mladje kategorije su veoma zapazene na prvenstvima drzave.ha,ha,ha,ha.Pricaju o evropi a nemaju svoj sopstveni kadar. Ranije se znalo vecina igraca iz Nisa a samo dva ili tri sa strane a sada vje situacija obrnuta. Bicete gori od Vojvodine u Seha ligi.
021
Od nas je tesko biti gori u Seha ligi ali bice gori

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.